Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oni nie mają tych ryb na miejscu bo nie są hodowlą ( a przynajmniej znacznej większości ryb z malawi), a dystrybutorem ryb z Niemiec (cichlidenstadl). A jak ktoś chce zobaczyć te f1 i WF to tutaj zapraszam do obejrzenia filmu z linka YT

Czy około 40 sekundy widzę desant z Polski czyli imć Wisza czy może mam zwidy :).
Opublikowano

Byłem Dziś na Hodowli bardzo fajne i miłe miejsce i co najważniejsze czyste ryby są piękne jest sporo akwariów przeważają w nich różne gatunki Tropheusów ale też ryby z Tanganiki. Filtracja i podmiana polega na połączeniu wieloma rurkami wszystkich akwariów i podłączeniu do pompy budynek jest ocieplony i podgrzewany kominkiem wiec nie są potrzebne grzałki. Wrzucę parę zdjęć ryb które tam są i które kupiłem mam piękne Dimidiochromis compressiceps w bardzo dobrej cenie. Bardzo polecam to miejsce ryby są warte swojej ceny.

Opublikowano

Powiem tak rybki do mnie dotarły punktualnie:Dpływają już w akwarium trochę czasu zajmie zanim się przyzwyczają do nowego lokum ale jestem mile zadowolony:DPolecam Tan-Mal:mrgreen: