Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki za małe OT...

świecę samym RGB teraz. Około 23w: 11w W-RGB i 12w RGB.

Spróbuj przykręcić trochę niebieski kolor na 10-15%,powinny barwy się lepiej wymieszać i nie będzie tak niebiesko jak teraz ;) ...Sam posiadam oświetlenie RGB gdzie świecę tylko białą i niebieską barwą(czerwony i zielony mam na 0%)...No chyba że wolisz tak jak jest :) ...

Opublikowano

Ja uważam że filmik jest fenomenalnie nakręcony bo nie liczy się tylko obraz ale i treść i jako vademecum znakomicie się spisuje tak jak inne twoje filmy. Dobra robota.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@egon44

Twój post dotyczy akwarium więc to nie ot:) Póki co mnie tak odpowiada a po za tym nie wiem jakie światło będę montował w pozostałych więc może z innego użyję więc póki co nie wydaję pieniędzy.

@Bezprym

Dzięki. Cieszę się. że CI się podobało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zaległy filmik o podmianie. Pokazuję czego używam do przygotowania wody. Dodatkowo drobna ocena Seachem Phosguard - bo zalanie było na kranówce.

Malawi WODA parametry + przygotowanie podmiany - YouTube

• Dziękuję 1
Opublikowano

W moim przypadku to po prostu praktyczne. Musze robić wodę do rośliniaków więc co mi szkodzi raz w miesiącu zrobić do malawi tym bardziej, że to tanio wychodzi a lista zalet na pół internetu. Żadnych trucizn, metali, chloraminy itd a i parametry zgodne z biotopem. Masa korzyści przy minimalnym koszcie 20/30l wody raz na miesiąc.

PS: 6 sztuk pięknie wybarwionych ale alfa wciąż ten sam;)

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Pierwsze fotki od pół roku. Gołe bez przeróbek. Nie pamiętam jak ustawiałem aparat, ze tło nie było takie niebieskie ale przypomni mi się z czasem. Natomiast sfotografowanie ryb to istny koszmar, Biegają w takim tempie jakby zaraz biegunkę miały dostać. Uwielbiam ich energię ale zrobienie zdjęcia to istna udręka.

_DSC0201.thumb.JPG.8ccb7335f8cac3de8b8f6a4895657e5b.JPG

_DSC0204.thumb.JPG.fee1b2033fe050566f3c3f8d69554b2a.JPG_DSC0210.thumb.JPG.59a1ee7ab195cd5b13cb4469b6b2e4e5.JPG_DSC0211.thumb.JPG.73b8c380dd953b128bc4f3d05ca2f788.JPG_DSC0212.thumb.JPG.c3894c27617fa56f70d6c89cd6eee35a.JPG_DSC0224.thumb.JPG.a20ed7bfe9a3a39406195c8303cf3490.JPG

• Dziękuję 1