Skocz do zawartości

Lokalizacja hodowli/hodowców/sprzedawców +Opolskie+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś mógłby polecić (o ile istnieje) jakąś hodowle/sprzedawcę ryb w naszym województwie gdzie można podjechać , zobaczyć , podpytać , wybrać i kupić zdrowe , ładne pysie :) ????:confused:

Opublikowano

Wpisz na FB Salon Akwarystyczny AQUA Serwis - Opole. Nie kupowałem ale byłem tam kilka razy. Salon robi wrażenie. Kiedyś miałem nr telefonu do właściciela i można z nim bez problemu porozmawiać bo w sklepie jest rzadko. Pracownica nie była zbytnio w naszych tematach. Ryb nie kupowałem. Jak się nie mylę to Sławek-Meszek też miał o nim dobrą opinię. Ale głowy nie daję. Podjedź , sprawdź. Chyba ,że wypowiedzą się tutaj koledzy co go znają.

-- dołączony post:

..a tak na marginesie to możesz wpisać w informacji o sobie nazwę swojej miejscowości. Bez dokładnego adresu:)

• Dziękuję 1
Opublikowano

Dane zaktualizowane ;) Przeglądałem stronę na fb i po zdjęciach wnioskuje że na pewno w niedługim czasie ich odwiedzę. Jeszcze raz dzięki za info. A może odezwie się tu ktoś kto prywatnie hoduje i rozmnaża rybki w mojej okolicy. Nie ukrywam że nie będzie dla mnie problemu dojechać gdzieś w okolicach Wrocławia :)

Opublikowano
a nie lepiej Ci zamówić? do domu kurier Ci przyniesie, nie będziesz musiał nawet wychodzić ;)

Masz na myśli jakiś konkretny sklep internetowy? Polecisz któryś sprawdzony z dobrymi cenami?

Opublikowano

Na allegro masz pyszczaki wysyłka pks czy PKP bez problemu. Tan mal Malawian tutaj często na forum polecane

Sklepmalawi kilka sklepów jest. Większość ma wysyłkę bez problemów

Opublikowano

...możesz jeszcze w Brzegu w Kauflandzie zobaczyć. Dziś tam byłem i "odkryłem " nowy sklep akwarystyczny. Zaraz na wejściu mają zbiornik z pyszczakami ale jest tam taki mix , że szkoda słów. Jutro mają mieć jakąś dostawę ale te ryby z dostawy będą już w innym szkle.

• 1 rok później...