LECHPL Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor #11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Kurcze przez was też zastanawiam się nad tymi kamieniami, tylko jak je powycinam to nie będzie powrotu. Co do grzebacy ryją w piachu tylko Usisye pozostałe wogóle się dnem nie interesują (poza dominującymi samcami które kopią nory ) czy to nie dziwne ?
tom77 Opublikowano 23 Listopada 2015 #12 Opublikowano 23 Listopada 2015 ryją w piachu tylko Usisye pozostałe wogóle się dnem nie interesują (poza dominującymi samcami które kopią nory ) czy to nie dziwne ? Wniosek: trochę dna - trochę kopania. Kurcze przez was też zastanawiam się nad tymi kamieniami, tylko jak je powycinam to nie będzie powrotu. Podejdź do sprawy praktycznie - pozner będzie miał głębie, sam nie będziesz musiał się zastanawiać, a przy okazji odczulisz toma77.
pozner Opublikowano 23 Listopada 2015 #13 Opublikowano 23 Listopada 2015 Kurcze przez was też zastanawiam się nad tymi kamieniami, tylko jak je powycinam to nie będzie powrotu. Dlaczego je przykleiłeś? Dlaczego nie będzie odwrotu? Czy to są balony? Wypłyną na powierzchnię?
LECHPL Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor #14 Opublikowano 24 Listopada 2015 Dokładnie, wszystko tło kamienie to pełen styropian, chodziło o odciążenie baniaka bo stoi na starej drewnianej podłodze, co prawda zakotwiłem postument do ścian ale lepiej chuchać na zimne.
pozner Opublikowano 25 Listopada 2015 #15 Opublikowano 25 Listopada 2015 No to bardzo fajnie Ci to wyszło.
LECHPL Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor #16 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nowe zdjęcia, dokupiłem 3 Synodontisy, które wyczyściły mi wszystko z glonów, wpuściłem też młode Copadichromisy, a wylecą Fire fish.
egon44 Opublikowano 29 Grudnia 2015 #17 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Siemanko!...Bardzo fajny,przyjemny baniaczek ...Tło,kamienie pasują do siebie jak dwie krople wody nic tylko pogratulować :mrgreen:
eljot Opublikowano 31 Grudnia 2015 #19 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Szkoda tych brunatnic Chyba coś ci się pomyliło bo brunatnice to roślinopodobne glony morskie .
yaro Opublikowano 31 Grudnia 2015 #20 Opublikowano 31 Grudnia 2015 http://www.roslinyakwariowe.pl/artykuly/zwalczanie-glonow/658-przewodnik-glony-w-akwarium.html#10
Rekomendowane odpowiedzi