Skocz do zawartości

Akcja charytatywna 2015 - Fundusz Ochrony Pielęgnic im. Stuarta M. Granta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to mamy koniec aukcji ☺. Akcje wzmocnił ktoś spoza naszego grona oraz adam17123. Dzięki.

Panowie wpłacać kaskę . Podliczę to ale tak na oko jest ponad 2800 zł. Na prawdę byliście w tym roku bardziej hojni niż w roku poprzednim. Jednak różnica kursowa nie powala się jeszcze cieszyć z pełnego sukcesu czyli większej kwoty niż w zeszłym roku ☺. Liczę wiec jeszcze na datki no i kunte ☺. Na pewno wpłynie 60 zł od jednego z Klubowiczów ale za jakieś 2 czy 3 dni. Kunta zaś lata po świecie w tą i z powrotem. Tak więc nie wiadomo ile finalnie to będzie. Dlatego bieżcie sprawy w swoje ręce ☺. Datki możecie przekazać na :

Numer rachunku:63 1090 2835 0000 0001 2100 4753 (Bank WBK)

W polu "Nazwa odbiorcy" należy wpisać: Wojciech Sierakowski

W polu "Tytuł wpłaty" wpisujemy login (nick), którym posługujemy się na forum Klubu Malawi oraz dopisek ACH2015

Opublikowano

Policzyłem ile wyniosła mnie prowizja na Allegro. Nie jest to kwota olbrzymia ale zapłaciłem 123 zł i tak na prawdę był to mój wkład w tą akcje charytatywną . Co uważniejsi czytelnicy zauważyli, że jako mojego datku nie wykazuję ksiażki która dałem na aukcję. Bo przyznam szczerze, że zostałem obdarowany przez Ada Koningsa ksiażką z autografem. Dokładnie tą samą. To moja jedyna prywata w KM za czasów Prezesury . Oczywiście swoją prywatną książkę oddałem na aukcję żeby choć tak zrewanżować się Koningsowi no i oczywiscie dodatkowo pomóc Naszym ukochanym rybom. Nie ukrywam, ze prezent od Koningsa mnie ucieszył zwłaszcza, że:

http://forum.klub-malawi.pl/rezygnacja-zarzadu-klubu-malawi-dniem-01-t26417.html?p=337946#post337946

No i przy okazji dziękuję naszemu koledze Piotriola za datek w wysokości 51 zł. Blisko coraz bliżej :D.

Opublikowano

Mam nadzieję że następnym razem powiadomisz mnie wcześniej o akcji charytatywnej. W tym roku byłem jakiś czas nieobecny i co nieco przegapiłem. Myślę że przeprowadzasz to w sposób poprawny, przedstawiasz wszystko przejrzyście i to zasługuje na uznanie. Zrobiłeś dla tego środowiska naprawdę wiele, nie wiem jak podziękować za twój trud ogromny szacun

Piotr

• Dziękuję 1
Opublikowano

Do grona darczyńców dołączył jarekS, który zasilił naszą akcję kwotą 60 zł

-- dołączony post:

Na tą chwilę na prawdę brakuje niewiele aby ociągnąć lepszy wynik i w dolarach w sumie nie wiem jaka będzie prowizja na PyPal bo może już mamy troszkę więcej :)

Mam sygnał, ze jutro zostaną przelane pieniądze za akwarium ( mały poślizg wywołany brakiem środków ;) ). Czyli razem będzie 2996 zł. Czekam też na to co tam wymodzi w UK nasz Kunta :D

Czy wszyscy dostali już przesyłki ?

Chętni do wpłacania datków nadal mile widziani:

Numer rachunku:63 1090 2835 0000 0001 2100 4753 (Bank WBK)

W polu "Nazwa odbiorcy" należy wpisać: Wojciech Sierakowski

W polu "Tytuł wpłaty" wpisujemy login (nick), którym posługujemy się na forum Klubu Malawi oraz dopisek ACH2015.

Akcja potrwa do końca roku, później przekazuje pieniądze do Ad-a

• Dziękuję 1
Opublikowano

Nasze środki znowu się zwiększyły. Datek wysokości 100 zł przekazał bowiem Adro ... szczere podziękowania. Na koncie mamy 3096, 64 zł.

Czekamy w głównej mierze na Kunte i jego datek za sprzedana w UK kniżke ale każdy datek jest mile widziany.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.