yankes141 Opublikowano 4 Listopada 2015 #1 Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam Zaczynam przygodę, więc się uczę i proszę o wyrozumiałość. Akwarium miałem od dziecka, ale dopiero teraz mam możliwość zacząć przygodę dość poważnie. Pozdrawiam;) Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 4 Listopada 2015 #2 Opublikowano 4 Listopada 2015 ...no to witamy. Siebie przedstawiłeś A akwa? Cytuj
yankes141 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor #3 Opublikowano 4 Listopada 2015 A jak wstawić obraz pod tekstem? Cytuj
eljot Opublikowano 4 Listopada 2015 #4 Opublikowano 4 Listopada 2015 Możesz dodać fotkę do naszej galerii i wkleić link lub użyć przycisku "edycja zaawansowana" i dodać plik z kompa jak załącznik (byle plik nie był za duży ). 1 Cytuj
yankes141 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor #6 Opublikowano 4 Listopada 2015 Proszę o sugestie co do aranżacji i oświetlenia. Obecnie jest standardowa pokrywa 2x T8 90cm 30w Wromak. Piasek-w zasadzie pył kwarcowy 0,1-0,5mm Akwa to 216l 120x40x50 profilowane Filtracja: JBL E901 Aquael 1500 Obsada: red red 2x acei 2x red red albinos 2x saolusi 2x maingano 2x melanochromis auratus 2x Cytuj
eljot Opublikowano 4 Listopada 2015 #7 Opublikowano 4 Listopada 2015 Obsada do duużej korekty ale o to pytaj w odpowiednim dziale. Co do wystroju i oświetlenia to kwestia gustu ale mógłbyś pomyśleć aby przesłonić czymś tego mechanika. --------------- Polecam lekturę http://forum.klub-malawi.pl/faq.php Cytuj
MatiK Opublikowano 4 Listopada 2015 #8 Opublikowano 4 Listopada 2015 Witaj, patrząc na obsadę strzelam, że byłeś w zoologu i tam Ci tak doradzono... Nie jest to niestety miejsce na ten temat więc pozostanę przy powitaniu pójdź za radą eljota, poczytaj faq, i wróć z pytaniami w odpowiednich działach. Powodzenia! Cytuj
yankes141 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor #9 Opublikowano 4 Listopada 2015 Obsada oczywiście będzie korygowana. Moja nie wiedza w trakcie zakupu, a raczej niekompetencje sprzedających (profesjonalistów). Chciałbym jakieś ciemne skałki ...coś ktoś poleci? Cytuj
MatiK Opublikowano 4 Listopada 2015 #10 Opublikowano 4 Listopada 2015 yankes141 napisał(a): Obsada oczywiście będzie korygowana. Moja nie wiedza w trakcie zakupu, a raczej niekompetencje sprzedających (profesjonalistów). Chciałbym jakieś ciemne skałki ...coś ktoś poleci? Nie nazywałbym tych ludzi profesjonalistami... ciemne skałki - serpentynit np... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi