kado Opublikowano 3 Listopada 2015 #1 Opublikowano 3 Listopada 2015 obecnie w małym akwa pływa mi 8 szt Cynotilapia "hara" i 8 szt. M.msobo Magunga. Rybki mają ok. 3-4 cm.... ma ktoś jakiś pomysł , jak rozpoznać płeć i to wpuścić do głównego akwa ?
timi-akwaria.pro Opublikowano 3 Listopada 2015 #2 Opublikowano 3 Listopada 2015 Cierpliwie poczekać (pewnie kilka miesięcy).
JemioloSeba Opublikowano 3 Listopada 2015 #3 Opublikowano 3 Listopada 2015 Raczej nie uda Ci się rozpoznać więc wpuść wszystko razem i niech rosną. Kolega tak dał mi samca Hary z redukcji, że ten samiec po paru miechach u mnie inkubował
kado Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor #4 Opublikowano 3 Listopada 2015 wszyscy mi radzą , żeby te maluchy wpuścić do głownego akwa i czekać , i tak też zrobię .... a myślałem , że mnie ominie odławianie
kado Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor #5 Opublikowano 3 Listopada 2015 wpuściłem wszystko i jest super... fotka telefonem to jakieś 30% uroku tego na żywo ...mogłyby za bardzo nie rosnąć , hehe
marek_z_81 Opublikowano 3 Listopada 2015 #6 Opublikowano 3 Listopada 2015 Moje hary mają koło dychy i wciąż nie jestem wszystkich pewien wiec długa droga przed tobą. P.S. Akwarium piękne.
misiek-1984 Opublikowano 3 Listopada 2015 #7 Opublikowano 3 Listopada 2015 Oj będzie odławianie poziom hard przy tylu tak fajnych kamieniach. BTW super akwa.
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 3 Listopada 2015 #8 Opublikowano 3 Listopada 2015 Kado - może to Ci pomoże w przyszłości: http://www.cichlidsandtropicalfish.net/venting-dei-ciclidi-africani/ 2
Rekomendowane odpowiedzi