Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, troche coś mało gość chce za tą książkę.

W sumie może i racja, sprawdził i teraz wystawi gdzieś za 200 a może i więcej. Aż sam jestem ciekaw. Póki co mój powód przyjścia do Was jest podobny. Znalazłem Wasz temat przypadkiem i mam tą książkę. W sumie już mi niepotrzebna. Tylko że ja za mniej niż 150 nie oddam. Pozdrawiam

Opublikowano

Widzę Kolego tito, że po 3 tygodniowej przerwie postanowiłeś się jednak odezwać - szkoda tylko, że pod nowo założonym kontem na forum.

Nic mi w tej sytuacji nie pozostaje jak nałożenie bana - gdy dorośniesz i spoważniejesz zapraszamy w przyszłości na forum.

I tak na przyszłość - do zamieszczania ogłoszeń służy dział - "Giełda"

Post_Mortem

• Dziękuję 2
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wprawdzie książka nie jest poświęcona wyłącznie naszym biotopowym podopiecznym, ale pomimo tego, może ktoś z Was będzie zainteresowany:

Pielęgnice moja pasja - Ad Konings (6157230974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img03.allegroimg.pl/photos/400x300/61/57/23/09/6157230974@@AMEPARAM@@03@@AMEPARAM@@61/57/23/09@@AMEPARAM@@6157230974

• Dziękuję 2
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.