Hander Opublikowano 11 Października 2015 Autor #11 Opublikowano 11 Października 2015 Tylko pokrywa jest Wromak. Akwarium ma dlugie wzmocnienia niemal do bocznych scianek. A co do styropianu to juz slyszalem ze rybki w nim kopia ale nie kazdemu wiec licze ze trafie na te drugie
Hander Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor #12 Opublikowano 7 Listopada 2015 Nareszcie mogę zrobić jakiś apdejt tematu bo w baniaczku pojawiły się rybki. Od dwóch dni pływają sobie: Metriaclima chailosi F1 - 6 młodych Melonochromis johanni gome F1 - 6 młodych ( w tym na pewno 1 samiec który już rządzi w zbiorniku) Iodotropheus sprengerae - 8 mikrusków Pyśki czują się już jak u siebie i zaczęły kopać norki pod kamieniami. Poza tym wczesniej w akwarium zamieszkała Zuzia czyli Ampularia. Pyśki kompletnie się nią nie interesują więc wszyscy są szczęśliwi. Rybki przywiozłem z Malawian z Trzebini i każdemu szczerze ten sklep polecam bo jestem bardzo zadowolony.
kado Opublikowano 7 Listopada 2015 #13 Opublikowano 7 Listopada 2015 Śliczne ma Malwian te Pseudotropheus johannii "Gome". Naprawdę rzadko się takie spotyka. Jak brałem u niego swoje pyski, to miałem też ochotę je kupić, ale kupiłem u niego już Metriaclima "msobo" Magunga i nie chciałem mieć innych żóltych samic... Powodzenia w hodowli
Hander Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor #14 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zdjęcie niestety tylko jedno bo reszta za duża i trzeba przyciąć.
czerny Opublikowano 8 Listopada 2015 #15 Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam Sąsiada :-) no może prawie:P fajne szkiełko
Rekomendowane odpowiedzi