Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podepnę się pod temat .... ma ktoś może instrukcje do Jebao WP 25 po polsku, bo nie wiem jak ustawić , zeby mi nie robił fal :/

Opublikowano

Kado ustaw falownik na jedną z pierwszych zielonych diodek licząc od lewej(nie licząc pierwszej diody bo to diodka zmierzchowa od sensora). Pierwsza dioda od lewej to stała najsilniejsza H1 8000l/h cyrkulacja , potem druga H2 diodka to 6000l/h i trzecia H3 4000l/h. Przełączasz diody przyciskiem speed (przełączają się one od lewej do prawej ).

Jeżeli chodzi o mój film z filtracja narurową to zrobię do niego małą reedycję, ponieważ lepiej sprawdza się za pompą zapodanie 4 korpusów równolegle zamontowanych po 2 szt. Przepływ jest o wiele lepszy.

• Dziękuję 1
Opublikowano

amigo76 masa informacji jest na forum. Jeżeli klikniesz w postach użytkownika np.Stana "galeria" znajdziesz fotki jego akwariów wraz z opisem sprzętu. Po kliknięciu w profilu tematów rozpoczętych przez użytkownika zobaczysz tematy z opisem powstawania kolejnych akwariów ... Możliwości jest mnóstwo trzeba tylko poszperać.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Mr.Stan ,jakie masz światełko w swym 1000 -czku>?

Ostatnie będzie OT ;-) , oświetlenie na modułach ledowych ! Więcej w znajdziesz w tematach w oświetleniu itd. jak pisała suricade.

Opublikowano

witam

s1,s2,s3 na cyrkulatorze co oznacza? albo pokrętło -do czego służy .

właśnie bawię się z cyrkulacją. póki co efekty marne!mam uczucie że cyrkulator bardziej zasysa syfki niż filtr! (kupa syfu,pralka aż miło :-x )falownik umieścić po środku bocznej szyby? na jakiej wysokości? czy to jest uzależnione od wystroju mego akwa?

poz

Opublikowano

Musisz sam ustawić falownik tak żeby syf lądował pod falownik z jak najwolniejszą prędkością. Jaki kupiłes falownik ten rw15 ?

s1 itd. nei używa się tylko H1 H2 H3 z czego H1 jest najmocniejszy