tom77 Opublikowano 4 Października 2015 #11 Opublikowano 4 Października 2015 Wracając do sedna pierwszego pytania tła rockzolid? W czym są lepsze od tz noname, że tyle kosztują? Rockzolid to zwykle wytloki z twardej zywicy tak więc różnią się głównie atrakcyjnym wyglądem. BTN i Aquaterra nie są wytłokami Aquaterra - w cenie już drogich Rockzolid, z ryzykiem niewielkich niespodzianek (jak w moim powyższym poście) po kilku latach BTN - w cenie znacznie większej od już drogich Rockzolid, bez sygnałów o "ryzyku" IMHO - akwa z tłem 3D, to zupełnie inna półka. PS. Stan - co to są Jurki? napisz w nawiasie, by nie pisać nowego postu .......dzięki za wzbogacenie wiedzy ekonomicznej
Przezda Opublikowano 5 Października 2016 #12 Opublikowano 5 Października 2016 mam tło BTN Rocky 160 ponad 10 lat i nie mam najmniejszych problemów z nim. Wklejone na silikon. Woda krąży w wymuszonym kierunku i napędza filtrację w gąbkach PPI 10 za tłem. Przez te 10 lat 2 razy czyściłem złoże gąbek za tłem, akurat przy przeprowadzce i zmianie miejsca akwarium w nowym domu. A temat wyglądu tła i co komu się podoba lub nie, to już inna kwestia.
marcin73m Opublikowano 5 Października 2016 #13 Opublikowano 5 Października 2016 No i bardzo ładnie, z tym, że kolegę o wdzięcznym nicku Gdynianin chyba już teraz nie bardzo to interesuje, gdyż temat założył rok temu, a ostatni raz logował się w lutym..
Przezda Opublikowano 5 Października 2016 #14 Opublikowano 5 Października 2016 No właśnie..... trudno... będę stratny kilka minut pisania
rtog Opublikowano 16 Grudnia 2016 #15 Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Drodzy, mam na sprzedaż tło Rockzolid Timor 158cm x 58cm plus moduły skalne tejże firmy. Więcej info i zdjęć w dziale giełda. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez rtog
Rekomendowane odpowiedzi