Skocz do zawartości

FRONTOSA.PL Tanganyika & Malawi Cichlids Boutique

Krzysztof.M

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na stronie nawet bez promocji widzę ceny podane w euro.

Nie widzę problemu aby w kolejnej kolumnie wpisać formułę obliczającą wartość w złotówkach łącznie z VAT. Dla mnie jest to oznaka czystego lenistwa nie mogąc poświęcić dla wygody klienta tych 10 minut. Jest to promocja ograniczona czasowo i na pewno kurs Euro nie zmieni się w tak znaczący sposób.

Marcinie oprócz liczenia tabelek mam jeszcze na utrzymaniu 20.000L wody które muszą być dla mnie utrzymane w stanie idealnym dlatego mój czas na tabelki jest ograniczony...wole czas poświecić na dbanie o ryby...nie za bardzo rozumiem problem to jest forum o rybach czy matematyce...

Marcinie oprócz liczenia tabelek mam jeszcze na utrzymaniu 20.000L wody które muszą być dla mnie utrzymane w stanie idealnym dlatego mój czas na tabelki jest ograniczony...wole czas poświecić na dbanie o ryby...nie za bardzo rozumiem problem to jest forum o rybach czy matematyce...

Formuła =C3*kurs Euro*1,08 i przeciągnąć na sam dół.

Czas pracy w porywach 1 minuta. Więcej zajęło Ci odpisywanie na mój post.

W ramach współpracy mogą Ci to zrobić od ręki.

Może wystarczy napisać do Frontosy i ustalić pełną cenę z przesyłką i będzie po kłopocie.

I to jest myśl z miła chęcią zawsze porozmawiam o rybach i przy okazji zawsze dowiem się czegoś pożytecznego..

-- dołączony post:

Formuła =C3*kurs Euro*1,08 i przeciągnąć na sam dół.

Czas pracy w porywach 1 minuta. Więcej zajęło Ci odpisywanie na mój post.

W ramach współpracy mogą Ci to zrobić od ręki.

Dziękuje za dobre chęci ale kurs euro zmienia się generalnie co kilka minut....proszę kończmy tą niepotrzebna rozmowę...

Niech będzie i pośrednik ale ma świetne ryby chwalone tu jak i a protalach niemieckich a to dla mnie najważniejsze. Druga sprawa jako pośrednik ale i zarazem importer ryb z Afryki ma pełen dostęp do dobrych ryb. A jako hodowca ma tylko swoje ryby ;-)

Te,,pośrednik" na bank ma świetne ryby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.