Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cactus obsada bardzo podobna do twojej:) z tego co pamiętam miałeś jeszcze Pseudotropheus acei. Ja postanowiłem dodac gold kawange :D zobaczymy jaki przyniesie to skutek, obecnie kawanga robi mała demolke, ale to kwestia czasu - do momentu, jak podrośnie maison :P . Kado, jeżeli chodzi o ilośc kryjówek dla demasoni to uważam, ze jest wystarczająca, gdyż kazdy znalazł coś dla siebie bez większych zatarc .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno nic się nie działo:D.Przyszedł czas pokazac młodzież, która rośnie jak na drożdżach.

Biologia działa parametry w normie , serpentynik zaczyna porastac glonami:)

Demasoni zaczyna pokazywac swój ostry temperament skutkiem czego nie obyło sie bez strat.

Samce toczą regularne walki między sobą , gdy zbliża się krytyczny moment w akcje wkracza kawanga i rozgania towarzystwo:P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No kurde Dawidku przepieknie Ci te baniaczek wyszedł - po prostu BRAWO !

No a te walczące demasony i reszta mbuny - bajeczka ! Musze jednak zakupić sobie demasony do nowej obsady. Skąd masz demasony ?

Opublikowano

Kawanga rośnie jak na drożdżach przywiozłem ja ze Słowacji jak miała ok 3cm

teraz spokojnie samiec alfa ma ok 5-6cm natomiast demasoni nie rośnie w tak zastraszającym tempie gdyś ryba sama w sobie należy do tych mniejszych ale spokojnie moje maja juz ok 3-4cm:):):)

Opublikowano

Czym w tej chwili świecisz ? Barwa światła wydaje się przyjemna dla oka :)