amigo76 Opublikowano 21 Września 2015 #1 Opublikowano 21 Września 2015 witam chciałbym zaciągnąć waszej rady w sprawie obsady akwa 375 malawi mbuna. marzy mi się akwarium kolorowe, max (w miarę)dużo ryb! trochę pysi na dole i w toni! dzięki za pomoc! poz
pozner Opublikowano 21 Września 2015 #2 Opublikowano 21 Września 2015 Witaj. Pseudotropheus acei itungi Cynotilapia hara gallireya reef Pseudotropheus saulosi labidochromis caeruleus Możliwości jest tak wiele, że możesz mieć problem z ułożeniem obsady. 1
amigo76 Opublikowano 21 Września 2015 Autor #3 Opublikowano 21 Września 2015 a w sztukach? masz te pysie może? Poproszę o odp. Co sądzicie o tej obsadzie? Poz
Mahone Opublikowano 25 Września 2015 #4 Opublikowano 25 Września 2015 Ja u siebie mam: Metraclima Callainos 1+4 Metraclima Esthera Red Red 1+4 Pseudotropheus Saulosi 1+4 Labidochromis Perlmutt 1+4 Obsadę mam już ponad rok bez żadnych zgrzytów
harisimi Opublikowano 25 Września 2015 #5 Opublikowano 25 Września 2015 Maksymalnie różnicując kolor i wzor proponowałbym np Mięso i wszystkożernego 4 gatunkowo Pseudotropheus cyaneorhabdos niebiesko czarny pozime pasy Labidochromis caeruleus żółtek Cynotilapia sp hara pionowe pasy jasny błękit i czerń Labidochromis joanjohnsonae generalnie inna ryba z kolorowymi samicami ☺ Wszystkożercy 3 gatunki Pseudotropheus crabro szerszeń i smoluch ☺ Pseudotropheus sp. acei niebieski Metriaclima sp. msobo magunga Roslinożercy Labeotropheus trewavasae odmiana ob żółty i ciapek Pseudotropheus demasoni pasiak Pseudotropheus socolofi błękit
Rekomendowane odpowiedzi