PTB_PL Opublikowano 20 Października 2007 #1 Opublikowano 20 Października 2007 Witam, mam w swoim akwa 200L 6x yellow i 6x maingano czy tak może być? nie raz widziałem taką konfigurację i sprawdzała sie bardzo dobrze. Dodam ze pysie to jeszcze maluchy 2-3 miesięczne i nie da sie rozróżnić jeszcze płci:) Baniak filtruje JBL250 wyładowany po brzegi ceramika wysoko porowatą oraz wewnątrz pracuje Aqua Szut 750, temperaturę trzyma grzałka 200W. tutaj daje link do mojego akwa http://www.klub-malawi.pl/galeria.html Akwarium w nazwie "Malawi by PTB_PL" Pozdrawiam!!
imak73 Opublikowano 21 Października 2007 #2 Opublikowano 21 Października 2007 Dla mnie bomba przynajmniej kolorystyczna, dopuściłbym jeszcze mpanga i było by super. Co stanie się za kilka miesięcy zobaczysz sam , bo maingano to ostre sztuki.
yaro Opublikowano 21 Października 2007 #3 Opublikowano 21 Października 2007 maingano to ostre sztuki. właśnie chyba z melanochromisow najspokojniejsze poznaj auratusy do tego akwarium wg mnie masz już wystarczajacą obsadę.
PTB_PL Opublikowano 21 Października 2007 Autor #4 Opublikowano 21 Października 2007 też tak sądzę, że na tym 2 się skończy. Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi