LECHPL Opublikowano 15 Sierpnia 2015 #1 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Nie wiem czy dobrze wybrałem dział ale mam ważne pytanie, chcę przykleić koronę silikonem na działającym akwarium ale czy to w jakiś sposób nie zaszkodzi rybą ?
marek_z_81 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 #2 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Śmiało klej. Ewentualnie uważaj co by woda nie miała kontaktu z silikonem. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 15 Sierpnia 2015 #3 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 ...chcesz ją przykleić aby uszczelnić czy w innym celu?
egon44 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 #4 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zakup sobie taki klej http://www.clarias.pl/jbl-haru-80ml-uniwersalny-klej-uszczelniacz-podwodny-p-626.html można nim kleić pod wodą,i masz pewność że nic złego rybkom się nie stanie
JemioloSeba Opublikowano 15 Sierpnia 2015 #5 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dla pewności podaj nazwę silikonu. Mimo wszystko uważam, że jeśli nie będzie miał styczności z wodą to nie ma obaw. Sam tak kleiłem bo woda czasami mi pod koronę podchodziła i ciekła po szybach (pomimo uszczelek). Robiłem to na działającym akwarium i nic złego się nie stało. 1
LECHPL Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor #6 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Korona będzie elementem stałym tak samo będzie zaklejony filtr przepływowy który jest z boku akwarium a silikon to Tytan do akwariów.
stan Opublikowano 16 Sierpnia 2015 #7 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Śmiało klej tym silikonem, abyś tylko nie napaćkał silikonem do akwarium bo on dopóki nie zaschnie jest trujący. 1
Rekomendowane odpowiedzi