egon44 Opublikowano 22 Lipca 2015 #1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Cześć!Mam na imię Andrzej a to moje akwarium z Malawi po zmianie aranżacji Zbiornik 200L 100x40x50 Oświetlenie: Led rgb(pasek w rurce z polimeru) (niedługo zmiana na moduły led rgb) Filtracja: Kubełek Midikani 800 zasypany ceramiką i grysem koralowym,mechanik Aquael unifilter 1000(bez uv)+falownik JVP-100 Ogrzewanie: Grzałka Aquael 200W Obsada: Pseudotropheus saulosi + Iodotropheus sprengerae Dekoracja: Kamień serpentynit Podłoże: podłoże: piasek kwarcowy z żwirowni(granulacja mieszana) Tak więc proszę o wasze oceny i komentarze no i sorki za jakość fotek ale robione telefonem a tu jeszcze filmik Malawi 200l - YouTube 1
Krzymor Opublikowano 22 Lipca 2015 #2 Opublikowano 22 Lipca 2015 Witaj. Merytorycznie w sprawie obsady się nie wypowiem ze względu na brak odpowiedniej wiedzy. Napiszę tylko, że zbiornik wygląda fajnie. Świetnie zgrane kamienie z tłem, zarówno pod względem gabarytów jak i kolorystyki. Tło robiłeś sam czy zakupiłeś?
egon44 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor #3 Opublikowano 22 Lipca 2015 Witaj. Merytorycznie w sprawie obsady się nie wypowiem ze względu na brak odpowiedniej wiedzy. Napiszę tylko, że zbiornik wygląda fajnie. Świetnie zgrane kamienie z tłem, zarówno pod względem gabarytów jak i kolorystyki. Tło robiłeś sam czy zakupiłeś? Jeśli chodzi o tło,jest to fototapeta marki Juwel klejona na tył szyby
Fus Opublikowano 22 Lipca 2015 #4 Opublikowano 22 Lipca 2015 No to powiem Ci że jak na fototapetę to wypas. Wygląda na strukturalne
MatiK Opublikowano 22 Lipca 2015 #5 Opublikowano 22 Lipca 2015 Siemanko w końcu zacząłeś się udzielać na forum, to pierwszy krok do stawiania większego akwa
egon44 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor #6 Opublikowano 22 Lipca 2015 Siemanko w końcu zacząłeś się udzielać na forum, to pierwszy krok do stawiania większego akwa Witam Matik,powoli ale powoli wszystko w swoim czasie
misiek-1984 Opublikowano 23 Lipca 2015 #7 Opublikowano 23 Lipca 2015 Siemanko Mam nadzieję, że tutaj też będziesz ostro działał. Na KM jeszcze tego nie mówiłem... baniak pierwsza klasa. Pozdrawiam
egon44 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor #8 Opublikowano 23 Lipca 2015 Siemanko Mam nadzieję, że tutaj też będziesz ostro działał. Na KM jeszcze tego nie mówiłem... baniak pierwsza klasa. Pozdrawiam Siemanko misiek-1984.Po pierwsze dziękuję za ocenę baniaka ,dotychczas to tylko obserwowałem wpisy klubowiczów,ale powoli się udzielam,a to dopiero początek pozdrawiam
pablojogi Opublikowano 23 Lipca 2015 #9 Opublikowano 23 Lipca 2015 fakt szkiełko- jego wystrój bardzo fajny, tak trzymaj!!!
egon44 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor #10 Opublikowano 24 Lipca 2015 Może jeszcze ktoś się wypowie na temat mojego baniaka
Rekomendowane odpowiedzi