Skocz do zawartości

Witam po latach ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po latach, starsi klubowicze pewnie jeszcze mnie pamiętają, przymierzałem się do sprzedaży akwarium, jednak nie sprzedałem, zmieniłem biotop ale coraz bardziej kusi mnie aby do malawi wrócić bo w akwarium ze skalarami i neonami nic ciekawego się nie dzieje ;)

Pewnie jesienią gdy wieczory będą dłuższe coś pokombinuje bo świta mi w głowie ciekawy projekt z korzonkiem i otoczakami... ale dzisiaj nie o tym.

Biore udział w konkursie 4F, potrzebuje pomocy - polubienia profilu 4F i/lub subskrybcji kanału Youtube. Jeśli to nie kłopot to proszę o pomoc - wystarczą dwa kliknięcia ;) Dzięki :)

linki:

http://challengeyourself.pl/ty-lubisz-nas-my-lubimy-ciebie-34-441332-4250

http://challengeyourself.pl/-subskrybuj-nasz-kanal-youtube-i-badz-na-biezaco-ze-wszystkimi-nowosciami-34-441332-4278

Opublikowano

Ooo.. Witaj, widze że dołożyłeś drewno, super się to prezentuje w tym świetle.

Tęsknie za malawi, zmieniłem biotop żeby móc pójść co jakiś czas z córką do sklepu, żeby wybrała sobie jakieś małe kolorowe towarzyskie rybki, na początku udawało mi się nakierować ją na skalary, ramirezki, gupiki, molinezje itp. ale od jakiegoś czasu staje przy akwariach z pyszczakami i oczekuje że powiem że się nadają ;)

Wpuszcze chyba 2gat mbuny + fryerke - będzie fajnie i kolorowo jak dawniej ;)

Opublikowano

Cześć :-)

Miło Cię widzieć Hubert. Nie tak dawno na You Tube oglądałem film z Twoimi kulfonami i zastanawiałem się dlaczego zniknąłeś z forum. Teraz wszystko jasne ;-)

Mam nadzieję, że wrócisz w wielkim stylu i będziesz nas znów raczył pięknymi fotkami i filmami pyszczaków.

Nie mam konta na FB, ale przynajmniej subskrybowałem kanał YT ;-)

Opublikowano

Twój baniak był jednym z flagowych i IMHO-wzorcowych na KM-obsada,aranż,pysie same wpływające w ręce:) i te kamloty!-z lasu jak dobrze pamiętam?...Ciężko będzie Ci to przebić;)...kibicuje

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.