cactus Opublikowano 22 Czerwca 2015 #1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam po latach, starsi klubowicze pewnie jeszcze mnie pamiętają, przymierzałem się do sprzedaży akwarium, jednak nie sprzedałem, zmieniłem biotop ale coraz bardziej kusi mnie aby do malawi wrócić bo w akwarium ze skalarami i neonami nic ciekawego się nie dzieje Pewnie jesienią gdy wieczory będą dłuższe coś pokombinuje bo świta mi w głowie ciekawy projekt z korzonkiem i otoczakami... ale dzisiaj nie o tym. Biore udział w konkursie 4F, potrzebuje pomocy - polubienia profilu 4F i/lub subskrybcji kanału Youtube. Jeśli to nie kłopot to proszę o pomoc - wystarczą dwa kliknięcia Dzięki linki: http://challengeyourself.pl/ty-lubisz-nas-my-lubimy-ciebie-34-441332-4250 http://challengeyourself.pl/-subskrybuj-nasz-kanal-youtube-i-badz-na-biezaco-ze-wszystkimi-nowosciami-34-441332-4278 Cytuj
eljot Opublikowano 22 Czerwca 2015 #2 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Hej miło że zamierzasz wracać na łono Malawi Pomogłem częściowo bo jestem a-społecznościowy:rolleyes: Cytuj
cactus Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor #3 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ooo.. Witaj, widze że dołożyłeś drewno, super się to prezentuje w tym świetle. Tęsknie za malawi, zmieniłem biotop żeby móc pójść co jakiś czas z córką do sklepu, żeby wybrała sobie jakieś małe kolorowe towarzyskie rybki, na początku udawało mi się nakierować ją na skalary, ramirezki, gupiki, molinezje itp. ale od jakiegoś czasu staje przy akwariach z pyszczakami i oczekuje że powiem że się nadają Wpuszcze chyba 2gat mbuny + fryerke - będzie fajnie i kolorowo jak dawniej Cytuj
Post_Mortem Opublikowano 23 Czerwca 2015 #4 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cześć :-) Miło Cię widzieć Hubert. Nie tak dawno na You Tube oglądałem film z Twoimi kulfonami i zastanawiałem się dlaczego zniknąłeś z forum. Teraz wszystko jasne ;-) Mam nadzieję, że wrócisz w wielkim stylu i będziesz nas znów raczył pięknymi fotkami i filmami pyszczaków. Nie mam konta na FB, ale przynajmniej subskrybowałem kanał YT ;-) Cytuj
olo666 Opublikowano 23 Czerwca 2015 #5 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Twój baniak był jednym z flagowych i IMHO-wzorcowych na KM-obsada,aranż,pysie same wpływające w ręce:) i te kamloty!-z lasu jak dobrze pamiętam?...Ciężko będzie Ci to przebić...kibicuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi