LECHPL Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor #11 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tak żeby dokończyć wątek to skończyło się na czterech zgonach, ryby doszły do siebie. Zanosiło się na totalną tragedie a zkończyło się w miare dobrze, pierwszy raz widziałem żeby ryby leżące na boku praktycznie bez życia doszły do siebie.
Mortis Opublikowano 24 Czerwca 2015 #12 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Szybka reakcja powiodła się. Gratulacje.
krzysiutoja Opublikowano 24 Czerwca 2015 #13 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tak żeby dokończyć wątek to skończyło się na czterech zgonach, ryby doszły do siebie. Zanosiło się na totalną tragedie a zkończyło się w miare dobrze, pierwszy raz widziałem żeby ryby leżące na boku praktycznie bez życia doszły do siebie. Witam ten się nie myli kto nic nie robi Pozdrawiam i powodzenia w hodowli
Olobolo Opublikowano 27 Czerwca 2015 #14 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Kto mądrze i szybko robi. Również przyłączam się do życzeń. Oby tak wszyscy reagowali.
LECHPL Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor #15 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Dzięki, ale nic tam wielkiego nie zrobiłem, dwie podmiany każdego dnia po 100 l, węgiel i zeolit do filtra przepływowego oraz dodatkowy filtr z węglem 2000 l.
Rekomendowane odpowiedzi