buquiet Opublikowano 11 Czerwca 2015 #1 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam szanownych kolegów Kożystając z waszego doświadczenia chciałem zapytać jak macie roziązane zabezpieczenie ssania z akwarium w filtracji narurowej ? Rura ssąca u mnie jest 3/4" szukałem już jakiś smoków ssących siatek do krewetkarium ale jakoś nic nie podchodzi... Wdzięczny będę zaa podpowiedzi
jurgen Opublikowano 27 Czerwca 2015 #2 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ja wykorzystuję koszyk od powerheada, ale nie wiem czy o to ci chodzi? http://www.drsfostersmith.com/images/Categoryimages/larger/lg-120090-63409R_003-62975C-fish.jpg
Krzysiek_ci Opublikowano 28 Czerwca 2015 #3 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mogl bys zamiescic zdjecie, albo linka do strony z tym koszykiem Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Grześ_95 Opublikowano 29 Czerwca 2015 #4 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam, Ja wykorzystałem trzpień po zużytym wkładzie 10” tyle że do wewnątrz włożyłem zwiniętą w rurkę siatkę nierdzewną o oczkach 1,5mm x 2mm , mam sporo narybku w zbiornikach skoro już jest to szkoda mi go skazywać na śmierć a gonitwa w celu odłowienia bywa denerwująca .
Rekomendowane odpowiedzi