Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej żebyś zapytał teraz zamiast kupować ryby, które mogą do siebie nie pasować. Przecież nikt tu nie chce dla Ciebie źle, nie wiem czemu się tak odgradzasz od pomocy... Jasne, fajnie jest zrobić wszystko samemu, ale jak ktoś może Ci pomóc to co w tym złego? Jeśli chodzi o Fish_Magic to ma piękne ryby, tylko wysyłka jest kurierem więc trochę jadą, najlepiej by było jakbyś miał możliwość podjechania do niego... Swoją drogą, jeśli szperasz już dwa lata na forum to dziwne, że nie wiesz, czy wybrane ryby będą do siebie pasować...

Opublikowano

Witaj, na samym kuble będzie ciężko ujechać, wiem bo mam taki sam filtr i takie samo szkło. Usiądz przed akwarium i z przekonaniem stwierdź że to co stworzyłeś się Tobie podoba, jeśli uznasz że jest fajnie to nie mam więcej pytań.

Opublikowano

Matik odpowiem ci na pytanie dwóch lat przeglądanie forum jak nie miałem akwarium to nie mażyłem o rybkach tylko o sprzęcie jaki zakupić itp.a o rybkach zaczynam teraz. A nie wiem dlaczego piszesz jakbym nikogo nie chciał słuchać bo wszystkie komentarze czytam i nikomu nic złego nie odpisałem ani nie dałem do zrozumienia ;)

LECHPL na pewno muszę wymyśleć coś z mechaniką tylko nie chciał bym mieć filtra w akwarium , bardzo podoba mi się pomysł z narurowcem tylko nie wiem czy jest sens montować go razem z kubłem bo będzie za dużo węży.

Opublikowano
A co do obsady to mam upatrzone czy będzie się zgrywało to nie wiem za około dwa miesiące będę pytał a na razie wysyłam linka na allegro może w tej kwesti będę wcześniej coś wiedział żeby zmienić zdanie.

Jeśli uraziłem to przepraszam, po prostu z tej wypowiedzi wywnioskowałem, że mimo lektury sam sobie wybrałeś obsadę i nie wiesz, czy będzie pasować, ale i tak taka będzie... Sorry ;)