robert77_77 Opublikowano 14 Maja 2015 #1 Opublikowano 14 Maja 2015 Witam zakupiłem niedawno ten model, i wydaje mi się ze jest z nim jakis problem, bo kiedy on działa to się robi ciepły a później się wyłącza, jak go wyciągnę z akwarium i troche przestygnie znów działa. To jest normalne czy szykuje się reklamacja?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Maja 2015 #2 Opublikowano 14 Maja 2015 To jest normalne czy szykuje się reklamacja? ...reklamacja! Nie jest to normalne jego zachowanie. Ma non stop pracować bez takich zachowań.
LECHPL Opublikowano 15 Maja 2015 #3 Opublikowano 15 Maja 2015 Ja też niedawno kupiłem i grzeje się mocno ale cały czas chodzi, a do tego buczy.
Mortis Opublikowano 15 Maja 2015 #4 Opublikowano 15 Maja 2015 http://www.aquael.pl wchodźcie na stronę producenta i tam jest opcja opisz problem. Zgłaszasz problem i dostajecie maila z odpowiedzią. Ja ostatnio zgłosiłem, że głośno chodzi cyrkulator i w odpowiedzi dostałem, że wirnik jest to wymiany. Poproszono mnie o adres i w ciągu dwóch dni dostałem wirnik, a do tego nie poniosłem żadnych kosztów.
Rekomendowane odpowiedzi