MatiK Opublikowano 25 Maja 2015 #91 Opublikowano 25 Maja 2015 Odnośnie takich działów, które na pewno by się przydały, może jeszcze jakiś artykuł traktujący o sensie podmian wody i problematyce związanej z ich brakiem? Cytuj
pozner Opublikowano 25 Maja 2015 #92 Opublikowano 25 Maja 2015 Patrząc na popularność Działów "okołotechnicznych" i wątków Kolegi deccorativo....................................... ....................................... Marzą mi się gotowe patenty dla "zdolnych inaczej" (np dla mnie) - to byłby realny magnes. Wszystko zależy od tego do kogo będzie adresowane te pismo, czy do ewentualnych nowych malawistów, w sensie reklamy biotopu, czy do tych już zdeklarowanych. Może da się to pogodzić. Może uda się namówić "prenumeratorów" tego pisma do zakupu jednej sztuki więcej i przekazania jej Klubowi dla celów propagatorskich. Myślę, że warto. Znajomy podesłał mi link do portalu, gdzie można umieścić to pismo http://www.issuu.com Dodatkowa reklama. Cytuj
MatiK Opublikowano 25 Maja 2015 #93 Opublikowano 25 Maja 2015 No właśnie, co z pomysłem żeby kupić więcej i tą dodatkową sztukę zostawić na cel propagowania biotopu na Zoobotanice? 1 Cytuj
tom77 Opublikowano 25 Maja 2015 #94 Opublikowano 25 Maja 2015 Myślę, że powinno to być całkowicie dobrowolne, bez żadnych nacisków, bo "wystraszymy" część nabywców dodatkowymi kosztami. Moja deklaracja z postu nr 55 jest i oczywiście będzie aktualna. Cytuj
MatiK Opublikowano 25 Maja 2015 #95 Opublikowano 25 Maja 2015 Nie no, to jasne ale akcja "kto ma gest, niech się rzuci" aktualna więc i ja przy dobrych wiatrach może bym kupił z jeden górką Cytuj
pozner Opublikowano 25 Maja 2015 #96 Opublikowano 25 Maja 2015 Wszystko zależy od liczby chętnych, jeśli koszt pisma wyjdzie ok. 10zł, to myślę, że nie będzie problemu, żeby dorzucić drugą dychę. Cytuj
bobanr Opublikowano 26 Maja 2015 #97 Opublikowano 26 Maja 2015 Ranga czasopisma, a tym samym i zainteresowanie jego kupnem, wzrosłaby gdyby miało ono pewną wartość kolekcjonerską. Jak dla mnie obowiązkowo powinny znaleźć się w nim artykuły będące pewnym podsumowaniem roku (vel zwycięscy konkursów fotograficznych + wzmianka o ich zbiornikach - raczej dłuższy tekst), Zoobotanika, kącik diy. Po 10PLN, to kupie nawet trzy takie wydania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi