Skocz do zawartości

Wydanie gazety klubowej/ rocznik/ ankieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie takich działów, które na pewno by się przydały, może jeszcze jakiś artykuł traktujący o sensie podmian wody i problematyce związanej z ich brakiem? ;)

Opublikowano
Patrząc na popularność Działów "okołotechnicznych" i wątków Kolegi deccorativo....................................... .......................................

Marzą mi się gotowe patenty dla "zdolnych inaczej" (np dla mnie) - to byłby realny magnes.

Wszystko zależy od tego do kogo będzie adresowane te pismo, czy do ewentualnych nowych malawistów, w sensie reklamy biotopu, czy do tych już zdeklarowanych. Może da się to pogodzić. Może uda się namówić "prenumeratorów" :) tego pisma do zakupu jednej sztuki więcej i przekazania jej Klubowi dla celów propagatorskich. Myślę, że warto.

Znajomy podesłał mi link do portalu, gdzie można umieścić to pismo http://www.issuu.com

Dodatkowa reklama.

Opublikowano

Myślę, że powinno to być całkowicie dobrowolne, bez żadnych nacisków, bo "wystraszymy" część nabywców dodatkowymi kosztami. Moja deklaracja z postu nr 55 jest i oczywiście będzie aktualna.

Opublikowano

Ranga czasopisma, a tym samym i zainteresowanie jego kupnem, wzrosłaby gdyby miało ono pewną wartość kolekcjonerską. Jak dla mnie obowiązkowo powinny znaleźć się w nim artykuły będące pewnym podsumowaniem roku (vel zwycięscy konkursów fotograficznych + wzmianka o ich zbiornikach - raczej dłuższy tekst), Zoobotanika, kącik diy.

Po 10PLN, to kupie nawet trzy takie wydania.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.