PawelP Opublikowano 21 Października 2007 Autor #11 Opublikowano 21 Października 2007 A wracając do tematu , czy trzy gatunki dałoby się pomieścić w tym akwarium: labidochromis caeruleus Iodotropheus sprengerae pseudotropheus saulosi
yaro Opublikowano 21 Października 2007 #12 Opublikowano 21 Października 2007 jeden gatunek, dwa spokojne takie jak saulosi i rdzawe to maksimum co można a i to juć robi się ciasnota.
PawelP Opublikowano 21 Października 2007 Autor #13 Opublikowano 21 Października 2007 Ok, dzięki, zasugerowałem się "kalkulatorem" który wyliczył mi 3 gatunki. zostanę przy pierwszych dwóch (yellow i rdzawym)
czester_ Opublikowano 23 Października 2007 #14 Opublikowano 23 Października 2007 Czyli największe:) Zobaczysz jak podrosną czy ma to racje bytu u ciebie:)
PawelP Opublikowano 23 Października 2007 Autor #15 Opublikowano 23 Października 2007 W tej chwili skłaniam się ku zestawieniu labidochromis caeruleus + pseudotropheus saulosi coral, Mam jeszcze dwa tygodnie zanim zamówiona szafka i akwarium przyjadą...
yaro Opublikowano 23 Października 2007 #16 Opublikowano 23 Października 2007 A gdzie się tak spieszysz? Z tego co piszesz wnioskuje że nie majac akwarium chcesz ryby zakupić od razu po jego załozeniu ? Załóż akwarium, wlej wodę, wpusć welonka, zamknij cykl azotowy, potem wpuszczaj ryby. Nic na od razu.
PawelP Opublikowano 24 Października 2007 Autor #17 Opublikowano 24 Października 2007 Nigdy w życiu . Ryby dodam, po kilku tygodniach od zalania, może wcześniej wleję bio-starter. Miałem już kiedyś akwarium, a teraz sporo poczytałem , tak że bez obaw, nie zrobię rybom krzywdy
Rekomendowane odpowiedzi