Jump to content

czy ktoś klei akwaria w okolicy trójmiasta?

tequella

Recommended Posts

sorka nie spojrzałem wyżej. Na allegro się ogłasza i mi będzie kleił, tutaj masz linka:

AKWARIA-PRODUCENT-PROSTE 150x50x60 + POKRYWA TANIO (5200568669) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img14.allegroimg.pl/photos/400x300/52/00/56/86/5200568669@@AMEPARAM@@14@@AMEPARAM@@52/00/56/86@@AMEPARAM@@5200568669

• 2 weeks later...
sorka nie spojrzałem wyżej. Na allegro się ogłasza i mi będzie kleił, tutaj masz linka: AKWARIA-PRODUCENT-PROSTE 150x50x60 + POKRYWA TANIO (5200568669) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Panowie tego Pana to omijać wielkim łukiem .Zamówiłem znajomej akwarium 170x50x50 szyba 10mm float .Dzwoni Facet że dzisiaj będzie znajoma dzwoni do mnie i poprosiła żebym odebrał te akwa i zobaczył czy wszystko jest ok ponieważ ona się nie zna i nie wie na co zwrócić uwagę .Wykonanie akwarium na poziomie ... no nie wiem jak to nazwać podejrzewam że moja 8 letnia córka lepiej by to skleiła .Szyby upierdzielone od silikonu spoiny to jakieś nie porozumienie mało tego akwarium uszczerbione w 2 miejscach uszczerbienia takie że można całego palca wsadzić.Mało tego facet twierdzi że przy tym uszczerbieniu trzeba sylikonem zakleić i będzie wszystko w porządku .Zwracam uwagę jeszcze na to ze uszczerbienie nie nastąpiło w czasie transportu użył on takiej szyby !!!!!! W tym miejscu po prostu było brak sylikonu .Najlepsze to było na koniec rozmowy Pan twierdzi że skoro akwarium się nie podoba a ja jestem chamski bo się czepiam o takie pierdoły to on zaliczkę która była wpłacona na akwa 240zl sobie weźmie bo to jego czas paliwo .Zapakował sam akwarium na auto i chciał uciec !!!!!! Toć to komedia w biały dzień .Szybka akcja zamkniecie bramy żeby nie miał jak zwiać i trzeba było dzwonić na policje .Wystraszył się oddal pieniądze i pojechał normalnie brak słów .NIE POLECAM!!!!! :D