Fikus Opublikowano 8 Kwietnia 2015 #1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jak w temacie gdzie dostanę ładne pyśki ze sprawdzonego źródła na terenie Łodzi lub okolice?
ryba1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 #2 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie znam co prawda hodowców z Łodzi ale na giełdę przyjeżdża dr Pawlak i chyba najlepsza opcja to zamówić u niego i odebrać na giełdzie w Łodzi. Przeszukaj forum to znajdziesz wątek z namiarami.
Fikus Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor #3 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki za odp. wie ktoś może na którą giełdę przyjeżdża dr Pawlak czy na tę czwartkową czy niedzielną i niestety szukałem ale nie znalazłem namiaru jeśli by ktoś miał bardzo proszę o podanie kontaktu do tego Pana. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam
seemann Opublikowano 9 Kwietnia 2015 #4 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 pawlak@umk.pl pawlak@biol.uni.torun.pl tel: 504-244-893 1
Fikus Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor #5 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuje za odpowiedź
Fikus Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor #6 Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam serdecznie miał ktoś styczność z hodowlą pyszczaków pana Sylwestra Mielcarza z Łodzi?
Mariusz30 Opublikowano 11 Lutego 2017 #7 Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam byłem w czwartek na giełdzie w łodzi i rozmawiałem z nim, mam zamiar kupić u niego ryby. Niestety też nie mogę znaleźć informacji na jego temat. Może już kupowałeś od niego?
Rekomendowane odpowiedzi