fazozerca Opublikowano 4 Kwietnia 2015 #1 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Siema.Witam wszystkich fanatyków Malawi. W końcu udało mnie się zarybić akwarium po miesięcznym dojrzewaniu....Wszystkie parametry są jak zalecacie na forum....co do osprzętu to mam kubeł JBL e901 (gąbka ceramika zeolit), mechanik to SUNSUN JP-023F oświetlenie standardowe 2 x30w. obsada to saulosi i maingano( na razie po 8 szt tego narybku).co do kamieni to mam wapień tak jak na fotkach:) pozdr Maciek
fushin Opublikowano 4 Kwietnia 2015 #2 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Fajne akwarium ale ta muszla... jakoś mi nie pasuje.
fazozerca Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor #3 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ehehe wiem wiem ale co się nie robi dla córki:)
pavlito Opublikowano 4 Kwietnia 2015 #4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Polecam gąbkę na wlot od kubełka bo bardzo szybko się "zamuli"
DanieL84 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 #5 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pavlito ma rację. Kup jak najgęstszą gąbkę na wlot.
fazozerca Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor #6 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Gąbka jest oczywiście na wlocie...
MatiK Opublikowano 6 Kwietnia 2015 #7 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ze zdjęć wynika, że nie ma kolegom chodzi o gąbkę na zasys znajdujący się w akwarium, ten koszyczek taki, który masz w lewym rogu
fazozerca Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor #8 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Aha... Ok włoże coś tam.
RavenPl Opublikowano 6 Kwietnia 2015 #9 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Na końcówkę rurki która masz w akwarium załóż a nie do środka do filtra.Akwarium ok ale za jasno mi tutaj
Rekomendowane odpowiedzi