d1janek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 #1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam Chciałbym przedstawić swoje akwa [kulę] Malawi 3 rybki z Malawi zakupione w porządnym sklepie zoologicznym żwirek z pod kościoła nie płukałem bo widać że czysty roslinka sztuczna Oświetlenie lampka komputerowa Filtr/grzałka dołączony do zestawu
qbass56 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 #2 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To żart na Prima Aprilis? ; D Co do "akwarium" to złap ryby i zanieś je do sklepu. A z kuli wylej wodę i wsyp sobie cukierki.
d1janek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor #3 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Taki JOKE na 1 kwietnia Foto z wujka google Przepraszam moderatorów postanawiam poprawe
d1janek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor #5 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tylko nie mam pojęcia jak zrobić tło do tej kuli bo folia sie załamuje na kulistych kształtach
spiochu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 #6 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tu proponuję dać od zewnątrz folię z tych co się auta nimi okleja Wysłane z telefonu
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 1 Kwietnia 2015 #7 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobre - na dzisiaj - bdb. A za filtrem schowała się pewnie paletka, albo papuzia. Ha ha ha
Bialy73 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 #9 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dobre w pierwszej chwili się nabrałem. Chyba dla tego, że przeczytałem post dzisiaj czyli 2 kwietnia.
Oman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 #10 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jakoś tak pusto. Tła strukturalnego mi brakuje.
Rekomendowane odpowiedzi