Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A jak na pierwsze Malawi to szału nie ma prawda ?

...póki ryb nie ma to możesz zawsze coś sobie zmienić ( potem też) . Obejrzyj w galerii zdjęcia..zawsze możesz się zainspirować jeżeli czujesz ,że nie jesteś do końca zadowolony z aranżu..

• Dziękuję 1
Opublikowano

Andrzej2000, wszystko jest kwestią gustu i najbardziej Twoje akwarium ma się podobać nikomu innemu tylko Tobie ;) ja zgadzam się z Miśkiem, kup albo przynieś z pola jakieś większe kamienie, ułóż dookoła nich te, które już masz, to stworzy wrażenie bardziej naturalnego gruzowiska, postaraj się zrobić taki "kontrolowany nieład", jak to w naturze ;) czarne tło z czarnego, spienionego pcv zrobi robotę, posłuchaj też reszty kolegów, kup testy i zrób porządny start dopiero wtedy, kiedy cykl się zamknie :)

Opublikowano

Hmm, mnie nie urzekło. Nie lepiej dać kilka sporych kamieni ( tak do 60-50 % wysokości akwarium) i pod nimi zrobić dwa mniejsze gruzowiska lub jedno większe ? No i warto było by zakryć ten filtr po prawej. No i tło , cos z tym też warto było by zrobić bo psuje całość.

Opublikowano

Filtr mam nowy zamówiony tło hmm... Coś ogarnę a z tymi kamieniami to może dodam parę większych ale nie sądzę w tym akwarium na żywo mniej kamieni wygląda lepiej mój kumpel ma kupę kamieni i mi się to nie podoba ja ułozylem według siebie :)

Opublikowano

Oczywiście Andrzeju że ułóż sobie jak Ci się podoba bo to twoje akwarium. No ale skoro pokazujesz na foty i poddajesz ocenie to takową wyraziłem ;-)