Konrad-skorpion Opublikowano 7 Marca 2015 #1 Opublikowano 7 Marca 2015 Możecie coś polecić? Najlepiej roślino lub wszystkożerny. Pozbyłem się kilku gatunków mięsożernych i szukam coś czerwonego. Z góry dziękuje Jakoś nic nie mogę znaleźć
wojtas1500 Opublikowano 7 Marca 2015 #3 Opublikowano 7 Marca 2015 Protomelas teaniolatus lub borley kadango bo ff rozumiem nie wchodzi w gre...
Konrad-skorpion Opublikowano 7 Marca 2015 Autor #4 Opublikowano 7 Marca 2015 Ale to ryby mięsożerne i non-mbuna. wolałbym jakieś roślinożerne aby nie mieszać oraz mbuna. Miałem czerwień - aulonocara fire fish. Ale zrezygnowałem z mięsożernych póki co.
wojtas1500 Opublikowano 7 Marca 2015 #5 Opublikowano 7 Marca 2015 No to red redy zostają lub hongi sweden z czerwonym akcentem
piotriola Opublikowano 7 Marca 2015 #6 Opublikowano 7 Marca 2015 Jest odmiana Labeotropheus Trewavasae w kolorze czerwonym, odmiana mpanga red.
misiek-1984 Opublikowano 7 Marca 2015 #7 Opublikowano 7 Marca 2015 Jest odmiana Labeotropheus Trewavasae w kolorze czerwonym, odmiana mpanga red. Przyłącze się do propozycji, gdyż sam go posiadam. Jeszcze młodzież, ale już pokazuje pazurki hehe szalał szalał i nawet udało się mu wytrzeć samice Ma dopiero coś ponad 8 cm i cały czas się wybarwia. Mam nadzieję, że z czasem cały będzie czerwono-ceglany. Poniżej fota małego łobuza.
fish_magic Opublikowano 7 Marca 2015 #8 Opublikowano 7 Marca 2015 No to red redy zostają lub hongi sweden z czerwonym akcentem Przy tych rybach do diety musiał byś dodać pokarm astacolor z tropucala i minimum raz dziennie podawać wszystkim rybom.Intensywnie wybarwi kolor czerwony i podkreśli barwy u reszty ryb.
wojtas1500 Opublikowano 7 Marca 2015 #9 Opublikowano 7 Marca 2015 No niestety dokładnie plus spirulina i coś na dodatek... -- dołączony post: Chociaż nochale też są fajne;)
fish_magic Opublikowano 7 Marca 2015 #10 Opublikowano 7 Marca 2015 dołączony post: Chociaż nochale też są fajne;) Nochale to bardziej podobają się koneserom.
Rekomendowane odpowiedzi