dębowy Opublikowano 6 Marca 2015 #1 Opublikowano 6 Marca 2015 Mam na imię Tomasz akwarystyką zajmuję się od 9 roku życia, zawsze były to żywo rudki. Półtora roku temu zmiany, zmiany, zmiany. Kupiłem baniaczek 240l i nadszedł czas malawi na początku cztery gatunki narybku po 1,5cm wyhodowałem i sprzedałem z wyjątkiem cyrtocary moori 5szt. od 6-10cm troszkę krótki zbiorniczek ale na większy nie mam na razie warunków to tyle o mnie jeszcze raz witam wszystkich
Andrzej Głuszyca Opublikowano 6 Marca 2015 #2 Opublikowano 6 Marca 2015 Witam Cię Tomku!!! Myślę ,że nasz biotop sprawi Tobie wiele przyjemnych wrażeń.
misiek-1984 Opublikowano 7 Marca 2015 #5 Opublikowano 7 Marca 2015 Siemanko Miłej zabawy, ciekawych znajomości i udanej lektury
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 7 Marca 2015 #7 Opublikowano 7 Marca 2015 Witamy Cię. Zamów sobie skrzynkę piwa i wagon chipsów, bo ta strona cholernie wciąga !!! Baw się dobrze.
endriu0 Opublikowano 8 Marca 2015 #9 Opublikowano 8 Marca 2015 Witam Witamy Cię. Zamów sobie skrzynkę piwa i wagon chipsów, bo ta strona cholernie wciąga !!! Baw się dobrze. Potwierdzam, nie ma dnia żebym nie czytał
Rekomendowane odpowiedzi