luk5007 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor #31 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Panowie moje zdanie jest takie, że trochę bez sensu jest takie podejście do tematu. Zapisuj mnie na jeden nocleg...jak inni mówili będziemy w sobotę Z doświadczenia wiem że takie spotkanie będzie bez większego sensu. Na kilku już byłem(z ostatniego właśnie wróciłem) więc wiem co mówię . Co innego jak miała by jedna osoba dojechać w sobotę bo coś tam wypadło. Czasu jeszcze trochę jest, czy naprawdę jest tak ciężko się zmobilizować i przyjechać w piątek? Przemyślcie to jeszcze raz.... Moje zdanie jest takie albo robimy spotkanie piątek, sobota, niedziela, albo nie robimy wcale. Raczej nikt z dalszych rejonów nie przyjedzie na jedną noc. Ani też raczej ciekawie nie będzie jak w piątek przyjdzie spędzić w 4-5 osób. Właśnie zrobiłem aktualną listę chętnych gdyby wszyscy dopisali... od piątku, plus do tego może ktoś z południa się zdecyduje i zabierze się z Yarem, może ktoś z kolegą Piterf. Panowie było by to jeszcze większe spotkanie niż te które właśnie się odbyło, tak więc proszę was przemyślcie to jeszcze raz .... Cytuj
Mortis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 #32 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja od piątku mogę do niedzieli. 1 Cytuj
piterf Opublikowano 29 Kwietnia 2015 #33 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 i zabierze się z Yarem, może ktoś z kolegą Piterf. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem będę startował z Konina wiec jak ktoś chętny na doczepkę mogę po drodze zgarnąć. 1 Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 11 Maja 2015 #34 Opublikowano 11 Maja 2015 Czyżby temat umarł? Nie będzie więcej chętnych? Cytuj
luk5007 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor #35 Opublikowano 11 Maja 2015 No właśnie nie wiem? Termin coraz bliżej a tu coś cisza w temacie Cytuj
pablojogi Opublikowano 11 Maja 2015 #36 Opublikowano 11 Maja 2015 za często robicie te spotkania dlatego ludzie nie mogą się określić Cytuj
luk5007 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor #37 Opublikowano 11 Maja 2015 Pablo pamiętam jak kiedyś narzekałeś że spotkania są na Śląsku, że daleko i takie tam. Teraz masz bliżej, czekamy zapraszamy Cytuj
pablojogi Opublikowano 12 Maja 2015 #38 Opublikowano 12 Maja 2015 Praca mnie ogranicza tym razem. Mam nową i niedawno zacząłem będzie ciężko o wolne także widzimy się dopiero we wrześniu na Zoobotanice:-) Cytuj
stan Opublikowano 12 Maja 2015 #39 Opublikowano 12 Maja 2015 No to jak tak, to na kij te komentarze piszesz skoro i tak nie jedziesz? W ten sposób robi się śmietnik z tematu!! Koniec Ot!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi