Skocz do zawartości

Czerwcowe spotkanie w Augustowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie moje zdanie jest takie, że trochę bez sensu jest takie podejście do tematu.

Zapisuj mnie na jeden nocleg...jak inni mówili będziemy w sobotę:D

Z doświadczenia wiem że takie spotkanie będzie bez większego sensu. Na kilku już byłem(z ostatniego właśnie wróciłem) więc wiem co mówię;) . Co innego jak miała by jedna osoba dojechać w sobotę bo coś tam wypadło. Czasu jeszcze trochę jest, czy naprawdę jest tak ciężko się zmobilizować i przyjechać w piątek? Przemyślcie to jeszcze raz....

Moje zdanie jest takie albo robimy spotkanie piątek, sobota, niedziela, albo nie robimy wcale. Raczej nikt z dalszych rejonów nie przyjedzie na jedną noc. Ani też raczej ciekawie nie będzie jak w piątek przyjdzie spędzić w 4-5 osób.

Właśnie zrobiłem aktualną listę chętnych gdyby wszyscy dopisali... od piątku, plus do tego może ktoś z południa się zdecyduje i zabierze się z Yarem, może ktoś z kolegą Piterf. Panowie było by to jeszcze większe spotkanie niż te które właśnie się odbyło, tak więc proszę was przemyślcie to jeszcze raz ....

Opublikowano
i zabierze się z Yarem, może ktoś z kolegą Piterf.

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem będę startował z Konina wiec jak ktoś chętny na doczepkę mogę po drodze zgarnąć.

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pablo pamiętam jak kiedyś narzekałeś że spotkania są na Śląsku, że daleko i takie tam. Teraz masz bliżej, czekamy zapraszamy :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.