kado Opublikowano 8 Lutego 2015 #1 Opublikowano 8 Lutego 2015 mam na imię Andrzej wiele lat temu , ze 20 z hakiem , hodowałem pyszczaki z Malawii ... dwa dni temu kupiłem używany zbiornik 150 x 60 x 50 i mam zamiar na nowo się tym zająć , ale zanim to wszystko urządzę minie troche czasu pozdrawiam wszystkich
Mortis Opublikowano 8 Lutego 2015 #2 Opublikowano 8 Lutego 2015 Witaj. Do dzieła i powodzenia. Szukaj, czytaj, oglądaj, a droga do Malawi nie będzie wyboista
Andrzej Głuszyca Opublikowano 8 Lutego 2015 #3 Opublikowano 8 Lutego 2015 ...witam imiennika:) Miłej zabawy w tym naszym hobby!!
kado Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor #5 Opublikowano 8 Lutego 2015 Witaj. Do dzieła i powodzenia. Szukaj, czytaj, oglądaj, a droga do Malawi nie będzie wyboista dzięki, może nie będzie wyboista, bo jeszcze trochę pamiętam, więc taki całkiem początkujący nie jestem kiedy ostatnio hodowałem pyszczaki z Malawi nie było w Polsce internetu, więc główną wiedzę czerpałem z książek np. Państwa Wiecheckich - bardzo fajna lektura i jak ktoś nie ma polecam
adam17123 Opublikowano 8 Lutego 2015 #6 Opublikowano 8 Lutego 2015 Witamy Andrzeju no i do "roboty" z tą szklanką .
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 8 Lutego 2015 #7 Opublikowano 8 Lutego 2015 Witaj kolego na forum. Poczytaj sobie FAQ, a bardzo szybko się przekonasz jak wiele się zmieniło w temacie hodowli pyszczaków na przestrzeni tych 20 lat. Wiecheckich musisz odłożyć na regał i traktować jako historię. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi