silent Opublikowano 5 Lutego 2015 #1 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Grzegorz . Od jakiegoś czasu zaczęło chodzić mi po głowie akwarium, więc zacząłem przeglądać internet w poszukiwaniu inspiracji. Po kilku stronach trafiłem na Klub Malawi i... ...już dalej nie szukałem. Wiedziałem, że jak mam mieć w domu akwarium to tylko Malawi. Urzekły mnie stonowane kolory i spokój, który emanuje z takiego akwarium. No ale do rzeczy... Kupiłem akwarium 120x50x50 (300l), a że kolega odpuścił sobie akwarystykę to w bardzo okazyjnej cenie nabyłem trochę sprzętu tj: - 2x filtr JBL e900 (jeden nowy drugi uzywany ok roku) + ok 10 róznych wkładów do filtra - aqua cristal uv-c 11w - grzałke, termometr, napowietrzacz, itp. Za cały osprzęt dałem 300 zł więc chyba przyzwoicie Dziś zacząłem budowę tła a od jutra rusza projekt "szafka". Chętnie będę "chwalił" się postępami swojej pracy i czekał na wszystkie opinie te na plus jak i te na minus. Pozdrawiam silent.
harisimi Opublikowano 5 Lutego 2015 #2 Opublikowano 5 Lutego 2015 No to witamy i czekamy na więcej . jednak co do tego spokoju to jest on złudny bo ryby mają w sobie coś z dzikusa .
piterf Opublikowano 5 Lutego 2015 #3 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witamy i zapraszamy do zapoznania się z http://forum.klub-malawi.pl/faq.php Tam znajdziesz odpowiedzi na większość podstawowych pytań.
yaro Opublikowano 5 Lutego 2015 #4 Opublikowano 5 Lutego 2015 Spokój który emanuje ze zbiornika tego Ci życzymy, ale to chyba tylko na zdjęciach.
silent Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor #5 Opublikowano 5 Lutego 2015 Dokładnie tak zdjęcia Waszych akwariów wyglądają - emanują spokojem:D chcę usiąść w fotelu i się odstresować przy akwa a co będzie to się okaże.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Lutego 2015 #6 Opublikowano 5 Lutego 2015 ...nasze ryby mają ADHD:) Miłych wrażeń z naszego fajnego hobby!!!
harisimi Opublikowano 5 Lutego 2015 #7 Opublikowano 5 Lutego 2015 Na etapie budowania wystroju będzie spokojnie ... później już niekoniecznie . Jednak powiem Ci szczerze, ze mimo wszystko patrzenie na pyszczaki zazwyczaj mnie relaksowało. Życze Ci tego samego.
JemioloSeba Opublikowano 6 Lutego 2015 #9 Opublikowano 6 Lutego 2015 Witaj! Czytaj FAQ i ucz się aby nie popełnić zbyt wielu błędów. Powodzonka!
Rekomendowane odpowiedzi