Gajek Opublikowano 4 Lutego 2015 #1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam szanownych forumowiczów, Oto moje pierwsze w życiu Malawi. Woda już dojrzała rybki wpuszczone ale jakoś to wszystko nie chce śmigać. Woda zaczęła jakoś zielenieć.... Nie wiem czy to kwestia kamieni czy coś innego... Na chwilę obecną muszę jeszcze zrobić jakąś porządną obudowę z oświetleniem.
spiochu Opublikowano 4 Lutego 2015 #2 Opublikowano 4 Lutego 2015 Manhattan... Sorry, to moje pierwsze skojarzenie Masz tam żwir czy piasek? Wysłane z telefonu
cronoseek Opublikowano 4 Lutego 2015 #3 Opublikowano 4 Lutego 2015 Jakie to kamienie? Co do oświetlenia ostatnio robiłem to mogę wrzucić klika fotek, może jakiś pomysł Ci wpadnie.
Gajek Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor #4 Opublikowano 4 Lutego 2015 Mam żwirek. Właśnie meczę się w sketchup żeby coś z tą obudową wykombinować.
adam17123 Opublikowano 4 Lutego 2015 #5 Opublikowano 4 Lutego 2015 Jakie to kamienie? . Gnejs i chyba jakiś biały łupek Gajek fajne gatki w kratkę,a piwny też niczego sobie .
cronoseek Opublikowano 4 Lutego 2015 #6 Opublikowano 4 Lutego 2015 Gajek fajne gatki w kratkę,a piwny też niczego sobie . Haha Gajek z czego planujesz robić pokrywę?
Gajek Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor #7 Opublikowano 4 Lutego 2015 dzięki Nauczka na przyszłość..... Z -- dołączony post: Spienione pcw
spiochu Opublikowano 4 Lutego 2015 #8 Opublikowano 4 Lutego 2015 Jest nq forum opis wykonania pokrywy z PCV, ze zdjęciami. Wysłane z telefonu
Nolan Opublikowano 5 Lutego 2015 #9 Opublikowano 5 Lutego 2015 Gnejs i chyba jakiś biały łupek Gajek fajne gatki w kratkę,a piwny też niczego sobie . Na wszystko trzeba uważać - nie ma to jak czujni forumowicze
Rekomendowane odpowiedzi