Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnien chlopak kupil filtr jakies hinsiej formy IKOLA w gabce której byj jakis srodek bakteriobujczy. Moze potym co on opisuje i to co pisza uzytkownicy tego forum . Znajdziemy rozwiazanie co robic jak trafimy przez przypadek na taki wymysl producenta ...

Opublikowano
Pewnien chlopak kupil filtr jakies hinsiej formy IKOLA w gabce której byj jakis srodek bakteriobujczy. Moze potym co on opisuje i to co pisza uzytkownicy tego forum . Znajdziemy rozwiazanie co robic jak trafimy przez przypadek na taki wymysl producenta

Napisales to polsku ? czy jestem pijany :roll:

Opublikowano

Może o to, że zamiast wklejania 98563499385748 linijek tekstu, przez które i tak nikt nie przebrnie, bo po pierwszych 10 stają się bełkotem, wystarczyło napisać 3 proste zdania opisujące jak podejrzewam problem z jakimś chińskim sprzętem.

Odnosząc się pokrótce do tematu, to niespecjalnie dziwi mnie, że filtr produkcji chińskiej, który jest jakoś wyjątkowo tani, można o kant dupy rozbić. Przecież to jasne, że jeśli ktoś chce oszczędzić w najgłupszy możliwy sposób - kupując tanią, niesprawdzoną chińszczyznę - to będzie musiał wydać pieniądze ponownie i jeszcze raz, i kolejny, aż zmądrzeje i zdecyduje się zapłacić więcej, ale raz.

Opublikowano

Ja nie zrozumiałem, ale znam tego posta z innego forum akwarystycznego. Chodzi o to że jakiś chłopak kupił filtr chiński razem z jakąś chorobą i padają mu ryby przez to.

Opublikowano

SNOCHO: skąd wiedziałeś że wymiękłem po trzecim poście :)

Zgadzam się kupując "cokolwiek" za śmieszną kasę liczyć się należy z mniej śmiesznymi konsekwencjami.

Opublikowano

Ja streszcze to co mi napisal chlopak na innym forum. Chlopak kupil filtr, wsadził go do akwarium. I po kilku godzinach. Zaczely mu padac rybki. mówi ze maja krwawienie wewnetrzne i zewnetrzne. I ciagle mu umieraja , puchna i pływaja bokiem. Niema zadnych preparatów ani wegla i niewie w jaki sposób ratowac ryby.