Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bezprym znam swoje ryby i wiem co robie i co robić jak zacznie się coś dziać.
A czy masz pewność, że kolega również będzie wiedział co robić ?, jak coś polecasz to warto o tym pomyśleć. Łączenie Yellow i demasoni to podstawowy błąd który popełniają początkujący.

Mój pies woli jabłka od kiełbasy ale czy to oznacza, że na jabłkach by się dobrze rozwijał ;) podobnie Yellow który w naturze jest typowym robalożercą nie będzie piękny na zieleninie (choć nie padnie).

Opublikowano

Hej hej bo ktoś się zagalopował ja powiedziałem maingano i to polecam a demasoni da się polączyc i nie wciskam broń Boże potwierdziłem że maingano to dobry wybór i tyle...:)

Opublikowano

Spokojnie panowie z tego co wiem to demasoni ponoć jest delikatną dość rybką i nie planuję jej ;)

P.S.

Labidochromis caeruleus i Cynotilapia afra (Jalo Reef) już zamówione. Decyzję jeszcze muszę podjąć co do trzeciego gatunku, a ona jest najtrudniejsza ;)

Opublikowano

W cale nie jest taka delikatna jak się okazuje bo u mnie pięknie wybarwione i zabierają się teraz do tarła:) nie mniej jednak faktycznie daruj sobie narazie...może niebieskie socolofi?

Opublikowano

Myślę że przy takim układzie z mało kolorowymi samiczkami afry to maingano będzie najlepszym wyborem jeśli oczywiście hara nie wchodzi w grę.

Wysłane przy użyciu Tapatalka.