GOLUMN Opublikowano 3 Stycznia 2015 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Czy może mi ktoś dać namiary na jakiś dobry sklep lub hodowcę z Inowrocławia lub okolic?
MatiK Opublikowano 3 Stycznia 2015 #2 Opublikowano 3 Stycznia 2015 http://forum.klub-malawi.pl/hodowle-sklepy-sklady-kamieni-t20025.html?&highlight=sklepy+hodowle
GOLUMN Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor #3 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dzięki. Chyba wybiorę się z wizytą do dr.Pawlaka w Toruniu.
Tomekrad Opublikowano 10 Stycznia 2015 #4 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zastanów się nad tym wyjazdem do Torunia. Robiłem tam zakupy w zeszłym roku. Ceny, że ho, ho. I z perspektywy roku uważam, że nie było warto. Wielkość ryb zostawia wiele do życzenia po roku hodowli. Genetyka to raz, przerybienie młodzieży to dwa, no i warunki w jakich pływają.
GOLUMN Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor #5 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zastanów się nad tym wyjazdem do Torunia. Robiłem tam zakupy w zeszłym roku. Ceny, że ho, ho. I z perspektywy roku uważam, że nie było warto. Wielkość ryb zostawia wiele do życzenia po roku hodowli. Genetyka to raz, przerybienie młodzieży to dwa, no i warunki w jakich pływają. Ja jadę ok 24 stycznia na rekonesans. Koledzy,z którymi jadę chcą coś kupić. Masz może namiary na kogoś innego?
Bezprym Opublikowano 11 Stycznia 2015 #6 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Spróbuj jeszcze w Toruniu na św.Katarzyny, facet prowadzący sklep obeznany z biotopem.Wchodzi się do sklepu schodkami w dół. Wysłane z mojego LG-D722 1
Rekomendowane odpowiedzi