Perez666 Opublikowano 2 Stycznia 2015 #11 Opublikowano 2 Stycznia 2015 D.compressiceps E.anagenys N.fuscotaeniatus S.fryeri M.gracilis
crav Opublikowano 2 Stycznia 2015 #12 Opublikowano 2 Stycznia 2015 a.christyi t.nigriventer d.compressiceps jakiegoś bucco może rhoadesi yellow ? ch.spilorhynchus
stan Opublikowano 2 Stycznia 2015 #13 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nimbochromis fuscotaeniatus dimidiochromis compressiceps taeniochromis holotaenia exochromis anagenys stigmatochromis modestus eastern
Maciej Opublikowano 2 Stycznia 2015 #14 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Aristochromis christyi Dimidiochromis compressiceps Champsochromis spilorhynchus Nimbochromis polystigma Exochromis anagenys i pokusiłbym się o jakieś uzupełnienie typu synodontis
k2aqua Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor #15 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Są piękne i już mniej więcej wiem co chcę. Pochwalę się jak zaleję szkiełko i kupię obsade. Jakby ktoś miał na zbyciu coś z tych propozycji obsady to proszę o kontakt na priv. -- dołączony post: i pokusiłbym się o jakieś uzupełnienie typu synodontis Tanganika do Malawi? Wypuszczasz mnie czy to na poważnie?
Maciej Opublikowano 2 Stycznia 2015 #16 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Miałem na myśli s. njassae z jeziora Malawi lecz ryba jest trudno dostępna. Ale jak to mówią... "dla chcącego nic trudnego"
Rekomendowane odpowiedzi