bebenek Opublikowano 2 Stycznia 2015 #1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bry dzień mam takie pytanie. Mam baniak 200l. Pływa w nim 10red-red 10johanni i 8 pseudotropheus mpanga. Rybki zaczynaja juz dorastać zauważalna jest już agresja. I moje pytanie z tym związane,z ilu ryb będę mógł zrobić haremy,czy te trzy gatunki będą mogly zostać?
pablojogi Opublikowano 2 Stycznia 2015 #2 Opublikowano 2 Stycznia 2015 max dwa gatunki ale nie Red Redy, nie wiem jak johanni, mpanga się nadaje i coś dorzuć do niej byleby nie pasiaka:-)
bebenek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor #3 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Czyli mówisz ze red reda sie nie nadaje do tego układu? Po ile ryb w haremie ma być,i jak je dzielic?
pablojogi Opublikowano 2 Stycznia 2015 #4 Opublikowano 2 Stycznia 2015 zerknij na moją obsadę, początkowo kup po 10 młodych i jak podrosną i wybarwią się samce to pozostawiaj układy 1+4/5. Red Red jest sporą rybą i byłoby jej ciasno:-)
bebenek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor #5 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Podziekował jeszcze troche niech sie dobrze wybarwią,żeby miec 100%pewnosci co do samców i samic
Rekomendowane odpowiedzi