bebenek Opublikowano 16 Grudnia 2014 #1 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam mam problem z glonami od okolo 2tyg zaczely sie uporczywie pokazywac na szybach i podlozu raz na tydzien robie podmiane wody i czyszczeniem szyb z odmulaniem dna. Nie wiem co to za cholerstwo troche wpada barwa w zielen prosze o pomoc
MatiK Opublikowano 16 Grudnia 2014 #2 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kolego bebenek, załóż swój temat, dokładnie opisz swój baniak i parametry wody, wrzuć jakieś zdjęcia i może będziemy w stanie pomóc
bebenek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor #3 Opublikowano 16 Grudnia 2014 240l. Kubel tetra800ex 700l/h+turbofilter 1500l/h podloze piasek miejscami drobny zwir tylko pod filtrem. 10szt.red red+10szt.molanohromis johanni+6szt.pseudotropheus mpanga -- dołączony post: Nie moge wrzucić zdjecia jakis blad mi wyskakuje
MatiK Opublikowano 16 Grudnia 2014 #4 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kluczowym było "załóż swój temat" i "parametry wody"... I tak poza tematem, jak dla mnie masz mocno przesadzoną obsadę, a na forum posługujemy się polskimi znakami i interpunkcją, żeby nie trzeba było się domyślać sensu wypowiedzi.
bebenek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor #5 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Tylko żebym żebym umiał zakladać swój temat. Jestem tu dopiero od wczoraj i nie ogarniam jeszcze wszystkiego. W przyszłym roku akwa będzie wiekszy 375l.
MatiK Opublikowano 16 Grudnia 2014 #6 Opublikowano 16 Grudnia 2014 A to już Ci podpowiadam Wchodzisz w dział, który Cię interesuje (w tym przypadku glony) i tam w lewym rogu, zaraz nad listą tematów, masz taki link "Nowy post", klikasz, dodajesz tytuł i jedziesz Edit : Spróbuj tam dodać te zdjęcia, może się uda, w razie czego pytaj
MatiK Opublikowano 16 Grudnia 2014 #8 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie wiem czemu, ale post dodał się w temacie o krasnorostach... Wejdź jeszcze raz na stronę główną forum, kliknij ten nowy post, daj mu tytuł i kliknij zatwierdź nowy wątek. Opisz tam jeszcze raz swoje wątpliwości, zbiornik i parametry wody. Jak się nie uda to pytaj adminów bo robimy trochę OT.
stan Opublikowano 16 Grudnia 2014 #9 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Temat masz utworzony kolego bebenek !
bebenek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor #10 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Panie stan ja się uczę jak coś za dużo to przepraszam -- dołączony post: I tyle się dowiedziałem co z tymi glonami robic
Rekomendowane odpowiedzi