Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Czy ktoś może wie gdzie można w okolicy Pułtusku lub Makowa Mazowieckiego kupić serpentynit lub łupek albo inne kamienie do aranżacji akwarium. Chodzi mi konkretnie o jakieś składy czy coś takiego. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Posted
Witam. Czy ktoś może wie gdzie można w okolicy Pułtusku lub Makowa Mazowieckiego kupić serpentynit lub łupek albo inne kamienie do aranżacji akwarium. Chodzi mi konkretnie o jakieś składy czy coś takiego. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Pultusk Nowy Rynek 2 tel. 795 530 240 i 797 793 204

Cena 19,56 za worek 25 kg .

• Dziękuję 1
Posted

ja pochodze z pułtuska i też nie wiedziałem zwłaszcza na ulicy nowy rynek. czy to przypadkiem nie dworzec pks?. zaopatrzyłem sie pewnie w tym samym składzie za nieporętem co ty.

Posted

Nie byłem jeszcze tam w Pułtusku ale jak myślicie gdyby nie było nic ciekawego to warto podjechać do zwirowni w Kacicach? A ten skład w Nieporęcie to gdzie jest dokładnie?

Posted

Polecam skład w Nieporęcie, tam na pewno znajdziesz dobry serpentynit.

Telefon do właściciela składu: 604 803 729.

Jeśli chodzi o lokację to skład znajduje się po lewej stronie za podwójnym rondem jadąc z Nieporętu do Warszawy

Posted

dużo ludzi się tam chyba zaopatruje bo jak zaczeliśmy grzebać z kumplem w tych chałdach gruzu to właściciel od razu rzucił "co, do akwarium?". mają niezłe zaopatrzenie w łupki. za 35kg kamienia zapłaciłem 17 zeta. dalej po prawej stronie w kierunku warszawy jest jeszcze jeden skład kruszyw, ale co tam mają to nie wiem.

ten skład w pułtusku to już wiem co to jest. dworzec pks dzierzawi kawałek placu prywaciazowi.wczesniej był tam komis samochodowy, teraz sprzedają kostkę brukową dekoracyjną. wiazd jest od ul. daszyńskiego

Posted

Odnośnie składów w Nieporęcie to tak jak wspominałeś są dwa.

Jeżeli kierujemy się do Warszawy to "nowszy", według mnie słabiej "wyposażony " jest po stronie prawej, lepszy dużo starszy, troszkę dalej po stronie lewej.