Artur1987 Opublikowano 17 Października 2014 #1 Opublikowano 17 Października 2014 Witam, nie mogę dodać nowego tematu w zakładce rozpoznawanie gatunków... A więc mój wstydliwy przypadek: Znajomym osobom założyłem akwarium - 200L i same Saluosi. Teoretycznie bo już w zaprzyjaźnionym sklepie miałem wątpliwości. Wśród malutkich Saluosi Coral niektóre sztuki były mocno pomarańczowe, mimo to przypominały sylwetką Saluosi - z coralami miałem mało doczynienia więc wziąłem 12 sztuk maluchów. Po 1,5 miesiąca od założenia akwarium odwiedziłem zbiornik i zacząłem mieć wątpliwości co do tych kilku "corali" poniżej zdjęcia. Proszę o pomoc. Wiem, że ryby w gorszych warunkach potrafią ciemnieć ale to mnie nie uspokaja. Te pomarańczowe sztuki trochę mi zaczynają przypominają Pseudotropheus crabro ;P
stan Opublikowano 17 Października 2014 #2 Opublikowano 17 Października 2014 Niezidentyfikowane wrzuć do galerii bo na forum nie robimy tego ! Temat zamknie moderator. P.S. wrzuć ze dwie najlepsze fotki i zobaczymy cos tam nakupił ;-)
Artur1987 Opublikowano 17 Października 2014 Autor #3 Opublikowano 17 Października 2014 Rozumiem, umieściłem w galerii temat do usunięcia. Przepraszam za zaśmiecanie ;]
Rekomendowane odpowiedzi