onestone Opublikowano 17 Października 2014 #1 Opublikowano 17 Października 2014 Szukam demonów WF lub F1 ?!Ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
darek89 Opublikowano 17 Października 2014 #2 Opublikowano 17 Października 2014 Aquaafrika z Gdańska ma F1 z tego co widać na alledrogo.
CoolPhone Opublikowano 18 Października 2014 #3 Opublikowano 18 Października 2014 Daj ogłoszenie na Giełdzie plus pytaj u Malawiana i W Tan-Malu. Na WF bym nie liczył, ale f1-f2 spokojnie można dostać.
grzegorz77 Opublikowano 18 Października 2014 #4 Opublikowano 18 Października 2014 Ja mam hodowce z Nowego Sącza,od którego brałem demonki F1.Z tego co mówił może też od hodowców z niemiec załatwić F0 (sam ma ale nie sprzeda bo to dorosłe stadko z którego ma F1-ki),ale mi akurat ryby z odłowu nie potrzebne do szczęścia.Problem w tym że nie wiem jak daleko kolega mieszka od Nowego Sącza?
onestone Opublikowano 18 Października 2014 Autor #5 Opublikowano 18 Października 2014 Ja mam hodowce z Nowego Sącza,od którego brałem demonki F1.Z tego co mówił może też od hodowców z niemiec załatwić F0 (sam ma ale nie sprzeda bo to dorosłe stadko z którego ma F1-ki),ale mi akurat ryby z odłowu nie potrzebne do szczęścia.Problem w tym że nie wiem jak daleko kolega mieszka od Nowego Sącza? Z Kraka jestem także nie zadaleko... dochodzę do wniosku że demasonarium z rybami z odłowu mija się z celem,zdecyduje się na f1.Mam kilka opcji kwestia wyboru,dzięki chłopy:-)
muras13 Opublikowano 19 Października 2014 #6 Opublikowano 19 Października 2014 Ja dwa tygodnie temu kupiłem w Tan-Malu. Mają promocję teraz na demony F1 15 zł/szt.
Rekomendowane odpowiedzi