cinu77 Opublikowano 10 Października 2014 #1 Opublikowano 10 Października 2014 Witam was potrzebuje fachowej porady odnośnie dalszego wykorzystania filtra kubełkowego. Dostałem od znajomego filtr kubełkowy Aquael unimax 500.Krótko mówiąc został zajechany w oczku wodnym.Tzn.Obudowa wirnika silnika jest cała popękana ,na jednym wirniku bardzo słabo to chodzi.Pytałem wszędzie o sam silnik do tego filtra-nie występuje sam tylko z całą pokrywą górną(cała pokrywa jest bardzo droga.Tzn.niewiele więcej dokładam kasy i mam nowy filtr.Czy ma ktoś jakiś pomysł na to.Czekam na wasze sugestie Pozdrawiam. Cytuj
Gość pemergency Opublikowano 10 Października 2014 #2 Opublikowano 10 Października 2014 zewnętrzna pompa, ale koszt wyjdzie podobny co nowy filtr Cytuj
acer2244 Opublikowano 11 Października 2014 #3 Opublikowano 11 Października 2014 Witam was potrzebuje fachowej porady odnośnie dalszego wykorzystania filtra kubełkowego. Dostałem od znajomego filtr kubełkowy Aquael unimax 500.Krótko mówiąc został zajechany w oczku wodnym.Tzn.Obudowa wirnika silnika jest cała popękana ,na jednym wirniku bardzo słabo to chodzi.Pytałem wszędzie o sam silnik do tego filtra-nie występuje sam tylko z całą pokrywą górną(cała pokrywa jest bardzo droga.Tzn.niewiele więcej dokładam kasy i mam nowy filtr.Czy ma ktoś jakiś pomysł na to.Czekam na wasze sugestie Pozdrawiam. Witaj spróbuj skontaktować się z firmą Aquael z pomocą techniczną albo serwisem. Maja sporo części do filtrów na pewno Ci pomogą w tych tematach. Ostatnio dzwoniłem i kazali mi przyjechać i bardzo pomogli. Cytuj
mathias Opublikowano 12 Października 2014 #4 Opublikowano 12 Października 2014 Witaj spróbuj skontaktować się z firmą Aquael z pomocą techniczną albo serwisem. Maja sporo części do filtrów na pewno Ci pomogą w tych tematach. Ostatnio dzwoniłem i kazali mi przyjechać i bardzo pomogli. I tym różni się właśnie AQUAEL od zagranicznych polecanych filtrów. Jest polski, części są od ręki i zawsze starają się pomóc klientowi. Zrobiłbym to samo co zaproponował kolega Myślę, że najszybszy do załatwienia sposób to kontakt bezpośrednio z polskim producentem. Cytuj
rebelde Opublikowano 12 Października 2014 #5 Opublikowano 12 Października 2014 jezeli chcesz to moge Ci podac namiar na kierownika serwisu AQUAEL, on wyjasni wszystko odnosnie czesci, mojego CIRCULATORA za 15pln w tym przesylka doprowadzil do stanu jak ze sklepu Cytuj
acer2244 Opublikowano 12 Października 2014 #6 Opublikowano 12 Października 2014 jeżeli chcesz to mogę Ci podać namiar na kierownika serwisu AQUAEL, on wyjasni wszystko odnosnie czesci, mojego CIRCULATORA za 15pln w tym przesyłka doprowadził do stanu jak ze sklepu Witam jak możesz podać ten numer bezpośrednio do tego kierownika bo mam cały czas problem ze swoim już 2 razy był na gwarancji i ciągle to samo. Podobno trochę się pozmieniało w strukturach kierowniczych i już nie jest tak samo jak kiedyś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi