Skocz do zawartości

Zakup grupowy O.S.I.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamówienie pomniejszyłem o te 200 g.

Wpłata poszła za 800g.

Kurcze zapomniałem o pojemniku:oops: odbiorę to oczywiście na ZB więc jeśli nie ma problemu to dopłacę na miejscu. Dzięki Yaro za organizację

Pozdrawiam

Opublikowano

Zostawmy jak napisał Yaro w ostatnim poście i kończmy to bo ryby czekają na nowy pokarm. Nikt nie wiedział, że tak wyjdzie więc wszyscy musimy nieco ucierpieć. Drugi pokarm za to mamy w całości więc nie widzę wielkiego problemu.

Pozwolę sobie napisać w imieniu reszty (nie zbesztajcie mnie za to)... Yaro rób tak jak zaproponowałeś i będzie dobrze.

Opublikowano
Zostawmy jak napisał Yaro w ostatnim poście i kończmy to bo ryby czekają na nowy pokarm. Nikt nie wiedział, że tak wyjdzie więc wszyscy musimy nieco ucierpieć. Drugi pokarm za to mamy w całości więc nie widzę wielkiego problemu.

Pozwolę sobie napisać w imieniu reszty (nie zbesztajcie mnie za to)... Yaro rób tak jak zaproponowałeś i będzie dobrze.

AMEN :),

Opublikowano

Pieniądze za pokarm wysłane na konto firmy TM.

Niestety nie od wszystkich otrzymałem jeszcze przelewy.

W przypadku nie otrzymania pieniędzy do otrzymania pokarmu przekażę pokarm osobom które nie będą miały problemu z zapłaceniem :P

Opublikowano

No ludzie weźcie wiochy nie róbcie... Koleś zamawia dla nas towar i fatyguje się aby go podzielić i rozesłać a Wam ciężko przelewy zrobić!!!

Yaro dawaj tu listę delikwentów a osobiście będę windykował należne kwoty.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.