Skocz do zawartości

Zakup grupowy O.S.I.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem info - dotyczące ceny:

O.S.I. Prostar Maintenance 5kg , cena specjalna 499 PLN

O.S.I. Prostar Color, 2,27kg , cena 239 PLN,

a dla zestawu Prostar M 5kg + Color 2,27kg cena laczna699 PLM

za przesyłki płaciłem ostatnim razem 15 zł, pojemniki może uda mi się ponownie załatwić za darmo.

Opublikowano

nie widzę problemu by dozbierać do 2 wiadereczek ;) (brakuje 540g) bo koloru mamy już 4 kg, ale drugiego tylko 3 kg.

Opublikowano

przywieźć mogę i nie będzie trzeba liczyć kosztów przesyłki, ale zakładać kasy za pokarm nie będę zakładał za nikogo - sorki ale z ostatniego rozrachunku zapłaciłem ze swoich pieniędzy i były osoby które nie odebrały pokarmu.

Mam nadzieję, że uda nam się skrzyknąć akcję do ZB abyśmy mogli część z tego pokarmu porozdawać na niej.

Opublikowano

To proponuję określić termin zapisów tak, byś spokojnie mógł się z tym wyrobić. W razie potrzeby, by uzupełnić do pełnego wiaderka wystarczy by każdy trochę zwiększył zamówienie, myślę że to nie powinien być problem.

Oczywiście popieram jeśli chodzi o wcześniejsze płacenie, bo potem to faktycznie różnie bywa.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.